20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Dana alana cep telefonu bedava

Ekonomik kriz nedeniyle hayvan pazarlarında satışların geçen yıllara düşük olmasından şikayetçi olan kurban satıcıları son çareyi promosyon yönteminde buldu. Müşteriyi kendilerine çekebilmek için akla hayale gelmeyen yöntemler deneyen hayvan satıcıları pazarlık sırasında her türlü vaadde bulunuyor.

Fiyatların geçen yıllara oranla çok fazla fark olmadığını söyleyen hayvan satıcıları, "Ekonomik kriz vatandaşın alım gücünü etkiledi. Dolayısıyla bizlerde bu krizden etkileniyoruz. Büyük umutlarla geldiğimiz İzmir'den inşallah eli boş dönmemek için başka çaremiz kalmadı" diye konuştu.

Sivas'tan gelerek Eskiizmir'deki Kurban Satış Yeri'nde büyükbaş hayvan satan Hüseyin Gülpamuk'ta ilginç yöntemlere başvuranlardan sadece biri. 5.5 bin YTL'ye satacağı danayı, sünnet çocuklarına giydirilen üzerinde maaşallah yazılı aksesuar, türk bayrağı ve boncuklarla süsleyen Hüseyin Gülpamuk, çiftçilik yapan Mehmet Güven'e 5 bin YTL'ye sattı.

Üzerinde "Sivasspor 58" yazılı danayı özenle süslendiği için aldığını söyleyen Mehmet Güven, "Ben Sivaslıyım. Komşularımla birlikte ortak keseceğiz. Dana çok güzel süslenmiş. O'nu görünce çok cazip geldi. Fiyatı uygun geldiği için anlaştık" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 09:41:58
Güncelleme :5 Aralık 2008 Cuma 10:51:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?