23
Nisan
2024
Salı
ANASAYFA

Dayaktan kaçarken öldü!

Mersin'de 7 çocuk annesi Emine Ertaş Erdem (37), kendisini sopayla döven kocasından kaçarken balkondan düşüp öldü.

Öfkeli Koca Lokman Erdem'in 'Karım intihar etti' yalanını 18 yaşındaki oğlunun ifadesi ortaya çıkardı.

Harun Erdem'in olay gecesi yaşananları anlatması üzerine Lokman Erdem, "ömüme sebebiyet" vermekten tutuklanarak cezaevine gönderildi. 14 yaşındayken görücü usulüyle evlendirilen Erdem'in "Beni bu adamdan kurtarın" diyerek 6 kez evden kaçıp İstanbul'daki ailesine sığında, ancak her seferinde çocukları olduğu gerekçesiyle geri gönderildiği ortaya çıktı. Daha önce de kolu ve eli kocası tarfından kırılan kadının aliesi, damatlarından şikayetçi oldu.

"BABAM ANNEMİ SOPAYLA DÖVDÜ"

Olay gecesinde yaşananları anlatan 18 yaşındaki Harun Erdem, "Babam annemi odun sopasıyla dövüyordu. Annem de ağlayarak, vurma diyordu. Ben araya girip ayırmak isteyince babam bir kaç sopa da bana vurdu. Diğer küçük kardeşim de araya girdi. Annemi dövme deyince ona da bir kaç defa vurarak ağlattı. Annemi balkona çıkardım. Bu sefer orada da vurmaya başladı. Anneme sopa fırlattı. Annem de atılan sopanın bayına gelmemesi için ani hareket yapınca balkondan düştü" dedi.

ÖLMEDEN BİR SAAT ÖNCE ANNESİNİ ARAMIŞ

Yaşamını yitiren Emine Ertaş Erdem'in ailesine sürekli, "Beni bu adamdan kurtarın" diyerek dert yandığı ve 6 kez evden kaçarak annesine gittiği öğrenildi. Her defasında annesi tarafından 7 tane çocuğu olduğu için evine yeniden gönderilen kadının ölmeden bir saat önce de yine annesini arayıp "Bu adam beni öldürecek gelip beni kurtarın" dediği ifade edildi.

Emine Ertaş'ın daha önce de kolunun ve elinin kocası tarafından kırıldığı iddia edildi. Yaşamını yitiren kadının anne ve babası damatlarından şikayetçi oldu. Şırnak'ın Güçlükonak İlçesi'nde doğan Emine Ertaş Erdem, henüz 14 yaşındayken görücü usulüyle evlendirilmiş.

AHT
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2011 Cumartesi 21:33:11
Güncelleme :20 Şubat 2011 Pazar 19:38:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hamdi IP: 85.110.148.xxx Tarih : 20.02.2011 11:16:26

Selamun aleyküm  evvela ölen hanıma Allahtan rahmet yakınlarına sabır ve baş saglığı dilerim. Alın size bir vahşi koca ,sanırım doğu kökenli vahşi insan. Allah korkusu yok .o senin çocuklarıyın anası senin hızmatgarındı teşşekür edeceğine dövüyorsun. Her ailede olur  kavga ,bir kaç kez ikaz edersin olmazsa hafif olmak üzere kıçına 1veya 2 tokat atarsın.İslamda  da şiddet yasak. Şimdi neye yaradın . Geçir şimdi o güzelim yıları hapisde ,daha da kötüsü çocuklarını unut.