19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Demir sopayla dövdü!

Antalya'da bir köpek eğitim merkezinde eğitim amaçlı bırakılan köpeklere, dayak atıldığı ortaya çıktı. Merkezin sahibi, olayın ruhsatsız rakip bir firmanın komplosu olduğunu iddia etti. Antalya merkeze bağlı Duacı Köyü'ndeki köpek eğitim merkezine eğitim amaçlı bırakılan köpeklere dayak atıldığı ortaya çıktı.

Kamerayla da görüntülenen olayda bir çalışan sürekli küfür ederek tekme, tokat ve demir sopayla köpeklere vuruyor.

Hayvanseverleri ayağa kaldıran görüntülerde köpeklerin bakımını yapan iki çalışandan biri kafeslerdeki köpekleri tek tek döverken bir taraftan da küfür ediyor.

Köpeklere tekme, tokat ve demir sopayla vuran kişi, yaptıklarını da yanındaki diğer kişiye anlatıyor.

'RAKİP FİRMANIN KOMPLOSU'
Olaya ilişkin işyeri sahibi Tayfun Acar kamuoyundan özür diledi, ruhsatsız rakip bir firmanın gönderdiği iki elemanın komplosu olduğunu iddia etti.

Acar, "Yaşanan süreç çok üzücü, tarifi imkansız. Bu iki elemanı internet ilanı yoluyla almıştık. Lara bölgesinde 6 yıldır ruhsatsız olarak çalışan bir tesisten buraya yerleştirilen personelmiş. Bu personel benim olmadığım bir anda video çekimleri yapmış. Konu duyulmadan önce iki personel de aynı anda ayrıldı" dedi.

Acar, ruhsatsız çalıştığı için şikayet ettiği rakip firmanın sahiplerinin kendisini arayarak, 'Senin yanına yerleştirdiğimiz personel bizim personelimizdi, videoları biz çektirdik. Orayı kapatacaksın' gibi tehditlerde bulundu diye konuştu.  

...
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2013 Çarşamba 18:33:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Aydemir IP: 88.227.202.xxx Tarih : 23.05.2013 08:10:37

o döğdüğünüz masumlar sizden insan  ülyyyn.