26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Demirkol yurtdışına kaçtı!

Gamze Özçelik'e nitelikli cinsel istismar suçundan 10.5 yıl hapsi istenen ve hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulan eski basketbolcu Gökhan Demirkol da yurt dışına kaçtı.

Cem Uzan'ın aldığı cezalar nedeniyle yurt dışına kaçmasının ardından, oyuncu Gamze Özçelik'e nitelikli cinsel istismar suçundan 10.5 yıl hapsi istenen ve hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulan eski basketbolcu Gökhan Demirkol da yurt dışına kaçtı. Yurt dışına çıkış yasağının konulduğu 2 Ekim tarihindeki duruşmaya sağlık raporu sunarak katılmayan Demirkol'un aynı gün Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye uçtuğu öğrenildi.

Eski milli basketbolcu Gökhan Demirkol'un, oyuncu Gamze Özçelik'e tecavüz ettiği iddiasıyla yargılandığı ve Yargıtay'ın bozma kararı çerçevesinde yeniden başlayan davanın 2 Ekim tarihli duruşmasında, Demirkol'a yurtdışına çıkış yasağı getirilmişti. Aynı duruşmada, Cumhuriyet Savcısı da ceza artımı maddesiyle Demirkol'un 10 yıldan az olmamak kaydıyla hapisle cezalandırılmasını talep etmişti. Gökhan Demirkol'un sağlık raporu sunarak katılmadığı duruşmanın görüldüğü gün, uçakla Azarbeycan'ın başkenti Bakü'ye kaçtığı ortaya çıktı.

Bakü’yü de terk etti

2 Ekim’deki duruşmada mahkeme savunma için taraflara süre verdi. Bu süre içinde de Gökhan Demirkol hakkında yurtdışına çıkış yasağı koydu. Mahkeme bu kararı verdiği sırada Demirkol da İstanbul’dan bindiği uçakla Azerbaycan’ın Bakü kentine uçtu. İddiaya göre Demirkol bu tarihten sonra Türkiye’ye dönmedi. Ve Bakü’den başka bir ülkeye geçti.
 

.
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 14:02:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?