20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Demirören'e holigan saldırısı

Anatalyaspor taraftarının saha dışındaki saldırganlığı saha içine de yansıdı. maçın 2-1 olmasının ardından şeref tribününde oturan Yıldırım Demirören bir grubun saldırısına uğradı.

Beşiktaş'ın 78'inci dakikada durumu 2-1 yapmasının ardından Başkan Yıldırım Demirören bir grup Antalyalı holiganın fiziki saldırısına uğradı. Şeref tribününde oturan Demirören'e yabancı madde atan grup küfür ve hakaretler yağdırdı. Beşiktaş yönetiminin tepki göstermesinin ardından tribünde arbede yaşandı. Demirören tribünü terkederken polis holigan grubu uzaklaştırmakla yetindi.

SAHA DIŞINDA DA SALDIRDILAR

Türkcell Süper Lig'in ilk haftasında  Antalyaspor ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma öncesi, Antalyasporlu  taraftarlar, rakip takımın taraftarlarına saldırdı. Biri polis iki kişi yaralandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, takımlarını desteklemek üzere  Antalya'ya gelen Beşiktaşlı taraftarlar güvenlik ekipleri gözetiminde  Atatürk Stadı'na girmek için Karaalioğlu Parkı önüne getirildi. Bu  sırada Antalyasporlu bir grup taraftar, Beşiktaşlı taraftarların,  arkadaşlarını bıçakladığını iddia ederek, Beşiktaşlı taraftarların
içinde bulunduğu otobüsü taşlayarak saldırdı.

Bıçakla hafif şekilde yaralanan Cesur Yıldız (22) Atatürk Devlet  Hastanesi'nde tedavi edildikten sonra ifadesi alınmak üzere polise  teslim edildi. Bu arada Antalyasporlu taraftarlar ile Beşiktaşlı  taraftarlar arasındaki kavgada, bir polis memuru da atılan taşın başına  isabet etmezi üzerine yaralandı.

Polis, Antalyasporlu taraftarlara müdahale ederek olayların büyümesini  önledi. Atatürk Stadı çevresinde polis geniş önlemler aldı.

AA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 06:40:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
idris baykal IP: 87.234.209.xxx Tarih : 25.08.2008 09:31:02

ben bir galatasarayli olarak bu olayi kiniyorum.sayin besiktas baskanina yapilan bu cirkin olaydan,ben sahsim adina olayi yapan antalya taraftarini kiniyorum,besiktasin baskani ve teknik tirektöru saygi duyulacak bey efendilerdi. gercekten her basariya layiktirlar,lütfen bütün taraftarlara sesleniyorum iyi oyniyanni alkisliyalim.isallah bizim türk takimlarimiz avrupa kupalarinda cok basarli olurlar ve basarlilar diliyorum,idris baykal mus hasköylü