19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Deprem TRT'yi de vurdu

17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrasında Emniyet'te başlayan görevden almalar başka bir kuruma sıçradı. Maliye Bakanlığı'na bağlı Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Elieyioğlu görevden alındı. Bu gelişmenin ardından bir görevden alma haberi de TRT'den geldi.

TRT Haber Dairesi Başkanı Ahmet Çavuşoğlu ve TRT Haber Kanal Koordinatörü Ahmet Böken görevinden alındı. TRT'de görevden almaların devam edeceği bildiriliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü'nde atama depremi yaşanıyor.

Kritik önemdeki hemen hemen tüm daire başkanları değiştirildi. KOM Daire Başkanı Mehmet Yeşilkaya ve Terör Daire Başkanı Cihangir Çelik, en dikkat çeken görevden almalar oldu..Emniyet Genel Müdür Yardımcılarının değiştirileceği iddia ediliyor.

Emniyet'te bu gelişmeler yaşanırken bir görevden alma haberi de Maliye'den geldi. Maliye Bakanlığı'na bağlı MASAK'ın Başkan Yardımcısı Faruk Elieyioğlu'nun görevden alındığı öğrenildi.

TRT'YE DE SIÇRADI

İstanbul Emniyeti'nde başlayan, ardından diğer illere yayılan görevden almalar devam ediyor. Maliye Bakanlığı'ndan sonra bu kez de TRT'de görevden almalar yaşanıyor.

TRT Haber Dairesi Başkanı Ahmet Çavuşoğlu ve TRT Haber Kanal Koordinatörü Ahmet Böken görevden alındı. TRT'de görevden almaların devam edeceği bildiriliyor. Görevden alınan Ahmet Böken, TRT'den önce Samanyolu Haber'de editörlük, sunuculuk ve haber müdürlüğü yaptı. Samanyolu Haber TV'de ise genel yayın yönetmenliği görevinde bulundu. 2010 yılından bu yana da TRT Haber Kanal Koordintörlüğü görevini yapıyordu.

...
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2013 Cuma 18:08:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?