30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Derede can pazarı!

Trabzon'un Tonya İlçesi'nde, aşırı yağmurun kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıkan kamyonet 40 metrelik uçurumdan Fol Deresi'ne yuvarlandı. Kazada, 2 kişi yaralandı, 2 kişi de dere sularına kapılarak kayboldu.

Kaza, dün saat 21.30 sıralarında Tonya'ya bağlı Fevziye Köyü yakınlarında meydana geldi. Yaşar Arslan yönetimindeki 61 HF 507 plakalı kamyonet, aşırı yağmurun kayganlaştırdığı yolda virajı alamayarak kontrolden çıktı ve 40 metrelik uçurumdan Fol Deresi'ne yuvarlandı. Kazada sürücü 49 yaşındaki Yaşar Arslan ve kamyonette bulunan Gencay Genç yaralı olarak kurtarılarak Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 35 yaşındaki Murat Arslan ve 40 yaşındaki Emine Arslan ise dere sularına kapılarak kayboldu.

Jandarma ve Sivil Savunma ekiplerinin sabah saatlerine kadar yaptıkları aramada kayıplara ulaşılamadı. Fol Deresi'nin Karadeniz'e döküldüğü bölgede Sahil Güvenlik botunun yaptığı arama çalışmasına ise hava muhalefeti nedeniyle ara verildi. Kaza yerinde kaybolanların yakınları ağıtlar yakarak çalışmaları izlerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 12:13:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?