17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Dikkat! Hafta sonu yağmur var

Türkiye’nin batısı hafta sonu sağanak yağmur alacak. Bugünden itibaren artmaya başlayan bulutlanma, kuvvetli lodosla birlikte yarından itibaren iki gün boyunca batı bölgelerimizde sağanak yağış bırakacak.

İstanbul Cumartesi gününü, İzmir ise tüm hafta sonunu yağışlı geçirecek.

Hava sıcaklığı yağmur alan yerlerde 4 derece kadar düşecek, yeni haftayla birlikte yeniden artacak. Cumartesi günü İzmir ve Antalya’da sıcaklıklar 27 dereceye düşecek.

Meteoroloji’den alınan bilgiye göre, bugün akşama kadar Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ve Akdeniz parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ise az bulutlu ve açık olacak. Şiddetli lodos Ege, Akdeniz ve Doğu Anadolu’da etkisini gösterecek. Ege’de bulutlanma artıyor...

Önümüzdeki 3 günün hava raporu ise şöyle:

Cumartesi

Marmara, Ege ve Batı Akdeniz kuvvetli lodosla birlikte sağanak yağmurlu bir gün geçirecek. Batı Karadeniz, İç Ege, Doğu Akdeniz çok bulutlu, diğer yerler parçalı ve az bulutlu bir gün yaşayacak.

Pazar

Kıyı Ege ve Tarakya’da lodos ve sağanak yağış sürecek. Karadeniz, Marmara’nın doğusu ve İç Ege parçalı bulutlu, diğer bölgelerimizde gökyüzü az bulutlu ve güneşli.

Pazartesi

Trakya ve Çanakkale yine sağanak yağış görülecek. Yeni haftaya Karadeniz, Marmara, Ege ve Batı Akdeniz parçalı bulutlu, diğer kesimler az bulutlu ve açık başlayacak

kenthaber
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2004 Cumartesi 10:10:54
Güncelleme :25 Eylül 2004 Cumartesi 10:25:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?