17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Dinçer'den atama müjdesi

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, şubat ayında 17 bin öğretmenin kadrolu olarak atanacağını açıkladı.Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, şubat ayında 17 bin kadrolu öğretmen alınacağını bildirdi.

Dinçer, bir okulda düzenlenen karne töreninin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Hükümet olarak yapılan çalışmalardan sonra şubat ayında 17 bin öğretmen almaya karar verdiklerini bildiren Dinçer, “17 bin öğretmenimizi şubat ayında, ikinci dönemin başında hemen yetiştirecek şekilde bürokratik işlemleri tamamlayacağız ve öğretmelerimizi bu süreçte alacağız” diye konuştu.

Dinçer, ataması yapılacak 17 bin öğretmenin kadrolu olarak alınacağını belirterek, bu atamanın eğitimin başlamasından hemen önce yapılacağını söyledi.

Hangi branşlarda öğretmen atanacağı yönündeki bir soru üzerine Dinçer, branşların ve illerin, çok yakında yayımlanacak klavuzda yer alacağını belirtti.
 

 

...
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2012 Cuma 15:35:35
Güncelleme :20 Ocak 2012 Cuma 15:43:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
¨haci Ziya gülkanat IP: 46.255.174.xxx Tarih : 21.01.2012 11:58:57

 Sayin Dincerin atayacaklarin basini bakin kimler cekecek,Imamlari ögretmen kadrosu altinda Dindersi ögretmeni diye kac tanesini atayacak,SERIAT`in egitim ayagini hizla devami icin 17 binin icine sokulacak Yandaslarinin kadrolarini nihayet tamamliyacaktir,Oldum olacak Kuran Kurslarinin O takkeli ve Takunyali örümcek kafalilarida ögretmen kadrosuna katki Kadro tamamlansin.Sünnü Islamini DINI ISLAMIN üstünde tutan gerici,Yobazlarin Devlet eliyle Istenilen yere gelmesinin Secimlerde verdikleri sözü yerine getirmeleri gerekiyordu,En Nihayet O melun emellerine kavuvacaklar,Muhalefette Treni seyreden Deli gibi olayi seyrediyor.!!!!!