18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

DJ hayatını kaybetti, parti sürdü!

İstanbul'da bir otelde düzenlenen partide, DJ Yiğitcan Tönük'ü elektrik çarptı ve hayatını kaybetti. Genç DJ'in ölümüne karşı parti devam etti

İstanbul Ataköy’de bulunan Sheraton Otel’de, bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Yaza Merhaba Partisi” öncesinde, senfoni orkestrasıyla birlikte hazırlıklara başlayan DJ Yiğitcan Tönük’ü elektrik çarptı.

Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Tönük, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Bilgi Üniversitesi İşletme Fakültesi 2’nci sınıf öğrencisi olan Tönük’ün ölümünün ardından ailesi şikâyetçi oldu.

Polis ve savcılık olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Olayın ardından düzenlenen parti yaklaşık 1500 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi ve gece geç saatlere kadar sürdü.

Posta
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2012 Cumartesi 18:54:21
Güncelleme :16 Haziran 2012 Cumartesi 19:02:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet IP: 88.241.163.xxx Tarih : 17.06.2012 15:06:30

 hayatın değeri 16 tl  ile 50 tl arası   zira elektirik sistemine trakılacak bir kaçak akım sigortasının fiyatı bu  bu alet sisteminizde varsa piriza parmağınızı dahi soksanız siz çarpılmadan alet kaçağı algılayıp akımı kesiyor ayrıca elektirik sitemi içersinde dıştan görünmeyen zemine yada duvara meydana gelen kaçaklarda yangını dahi önleyen bir alet hatta yıldırım sebebiyle tesisata dışarıdan kaçak voltajın girmesini dahi engelliyor  istanbulda koca otelde kaçak akıma karşı koruma yok halbuki şu an yeni tesisatlara takmak mecburi aslında kimin umursadığı çokta önemli değil önemli olan neden öldüğü ve  acaba bu ölüm engellenebilirmiydi ona bakılmalı hatalı kişi bulunmalı hesabı sorulmalı 500 lira verip eğlenmeye gelenler ayıplanmamalı 50 lira verip önlemini almayanlar ayıplanmalı ayıplanma sırası sonra müşteriye gelmeli