25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Doğum gününde ölüme atladı

DOĞUM GÜNÜNDE İNTİHARA KALKIŞTI

Kayseri'de 17. doğum günü nedeniyle evde parti veren Meliha A., annesi ile tartıştıktan sonra arkadaşlarının gözü önünde 3. kattan atladı. Meliha A.'nın "Behzat Ç." adlı dizideki bir sahneye özendiği ileri sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Osman Kavuncu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Aydınlıkevler Lisesi 10. sınıf öğrencisi Meliha A.'nın doğum gününü kutlamak için arkadaşlarını eve davet ettiği öğrenildi. Muhasebe şirketinde çalışan anne Vildan A.'nın, kızını arkadaşları ile parti vererek eğlenirken bulduğu bildirildi.

Arkadaşlarının yanında kızı Meliha ile tartışan Vildan A.'nın, "Ben çalışayım, senin şu yaptığına bak. Bu kadar insanı toplamanın ne alemi var? Komşulardan da mı utanmıyorsun?" diye bağırdığı bildirildi. Doğum gününde annesinden azar işiten Meliha A.'nın bu durumu gururuna yediremediği ve mutfağın penceresinden atladığı öğrenildi.

3. kattan kendini boşluğa bırakan Meliha'nın beton zemine çakılarak ağır yaralandığı ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin cerrahi bölümünde tedavi altına alınan Meliha A.'nın genç kız yaşamını yitirdiğie öğrenildi.

Anne ve babasının ayrı yaşaması nedeniyle psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Meliha A.'nın arkadaşları, Meliha'nın Behzat Ç. adlı dizide Başkomiser Behzat Ç.'nin kızının, doğum gününde atlayarak intihar ettiği sahneden etkilendiğini ileri sürdüler.

DOĞUM GÜNÜNDE İNTİHARA KALKIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2010 Pazar 19:18:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?