17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Doğumgünü dönüşü kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Ataköy sahil yolunda, aşırı hız ve alkolün etkisiyle kontrolden çıkarak karşı yola geçen ve içinde doğum günü kutlamasından dönenlerin bulunduğu otomobil, karşı yönden gelen araca çarparak takla attı. Kazada, takla atan otomobilde bulunan doğum gününü kutlayan Necmi Ergen ile soyadı öğrenilemeyen Cem adlı arkadaşı hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Ataköy sahil yolunda Galeria Alışveriş Merkezi yakınlarında saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Perhiz yönetimindeki 34 ZS 0880 plakalı otomobil, aşırı hız ve sürücüsünün alkollü olması nedeniyle kontrolden çıktı. Ters yöne giren araç, karşıdan gelmekte olan 34 VR 0287 otomobile çarparak takla attı. Kazada, takla atan araçta bulunan ve bugün doğum günü olduğu öğrenilen Necmi Ergen (35) ile Cem isimli arkadaşı öldü. Sürücü Mehmet Perhiz ve diğer araçta bulunan karı-koca ise yaralandı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan karı-koca, olay yerinde kazanın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Bakırköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Arkadaşlarının yaptığı kazanın ardından olay yerine gelen Adem Esmer, Necmi Ergen’in bugün doğum günü olduğunu belirterek, "Hep beraber eğlendik. Bugün doğum günüydü ve güzel vakit geçirdik. Keşke yola çıkmasalardı" dedi.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2004 Cumartesi 10:43:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?