30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Dünya bu doğumu bekliyor

Dünyanın ilk hamile erkeği Thomas Beatie (34), ilk kez kapılarını gazetecilere açtı. 36 haftalık hamile Thomas, hikayesini şöyle anlatttı:

Asıl adım Beatie Tracy Lagondino... O zamanlar kızdım. Hatta 20’li yaşlarda ‘Miss Hawaii Teen’ bile seçilmiştim. Bir süre modellik de yaptım. Ama bundan 10 yıl önce cinsiyetimi değiştirdim. Göğüslerimi aldırdım, testesteron hormonu enjekte edildi.

Ama, rahmimim ve yumurtalıklarımın alındırmadım. Sonra iş hayatına atıldım, şimdilerde tişört üretimiyle uğraşıyorum. Sonra Nancy ile tanıştım, 2003 yılında da evlendik. Çocuk yapmak çok istiyorduk. Nancy’nin kısır olduğunu öğrenince bebeğimizi benim doğurmama karar verdik. Suni döllenme ile ikiz bebeklere hamile kaldım ama düşük yaptım. İkinci denememizde sorun olmadı.

Şimdi doğuma 4 hafta kaldı. Sezaryenle doğuracağım. Kendimi dünyanın üzerindeymiş gibi hissediyorum. Fantastik bir duygu. Şimdiye kadar hiç sıradışı ağrım veya sancım olmadı. Kızımızı kucaklamak için ikimiz de sabırsızlanıyoruz. Çocuk odasını ve bezlerini hazırladık. Onunla birlikte tam bir aile olacağız. Ancak iki bebek daha yapmak istiyoruz.

Akşam
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 03:51:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
orhan çakır IP: 81.213.255.xxx Tarih : 9.06.2008 16:06:22

Allahım bu ne sacmalık ne söyleyeceğimi bilemiyorum, sen herşeye kadirsin sen bizleri koru (kıyamet alametlerinden biride bu olsa gerek)