30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Elleri kelepçeli adliyeden kaçtı!

Adana'da uyuşturucu bağımlısı ve asker kaçağı 20 yaşındaki Sinan Üçkayabaşı, elleri kelepçeli olarak 2 asker tarafından getirildiği adliyenin 2'nci katından, atlayarak kaçtı.

Kimlik sorgulamasında askeri firar ve uyuşturucu kullanımından araması bulunan Sinan Üçkayabaşı, dün Bağlar Polis Merkezi'ne getirildikten sonra Adana Merkez Komutanlığı'na teslim edildi. Bugün saat 14.30 sıralarında elleri kelepçeli olarak iki asker eşliğinde adliyeye getirilen Üçkayabaşı, askerlere sigara içmek istediğini söyledi. Askerlerin bir anlık dalgınlığından faydalanan Üçkayabaşı, 2'nci kattaki açık pencereden atladı. 01 TC 214 plakalı resmi aracın üzerine düşen Üçkayabaşı, ayağından yaralanmasına rağmen kaçtı.

Polis, adliyeden kaçan Üçkayabaşı'nı yakalamak için adliye çevresindeki sokaklarda, kullanılmayan binalarda, iş hanlarında ve parklarda arama yaptı. Yapılan aramalara rağmen Üçkayabaşı bulunamadı. Elleri kelepçeli olarak kaçan şüpheli bulunamadı
 

...
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2011 Cumartesi 17:04:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yaşar Yılmaz IP: 88.253.180.xxx Tarih : 15.10.2011 22:03:36

Türkiye Cumhuriyeti, bu asker ve polise emanet.Aklıma Doğan Yurdakul'un eşinin cenazesindeki askerin sıkı koruması geldi.Bu ülkede hak ve adalet yok vesselam.