30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Emekli albay yasak aşk kurbanı

ANKARA’da evlerine temizliğe gelen evli kadınla ilişki yaşadığı öne sürülen kendisi de evli olan emekli Albay, kadının oğlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Çankaya İlçesi’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre emekli Albay Şammaz Görgülü (50), 2 yıldır evlerine temizliğe gelen evli Fadime S. ile bir süredir ilişki yaşamaya başladı. Görgülü, dün de kocası ve oğlunun evde olmadığı bir saatte Fadime S.’nin evine gitti. Bu sırada Fadime S.’nin oğlu Y.E.S. (17), işten izin alıp motosiklete binmek için eve geldi. Zemin kattaki evlerinin penceresinden içeride annesiyle birlikte bir kişinin daha olduğunu gören Y.E.S., babası Süleyman S.’yi (43) telefonla arayıp, ’Annem seni aldatıyor’ diyerek babasını çağırdı ve mutfak kapısından eve girdi.

KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN BIÇAKLADI

Emekli Albay Şammaz Görgülü, mutfak kapısından içeriye giren Y.E.S.’yi fark ederek kaçmaya çalıştı. Bu sırada Y.E.S., mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Görgülü’ye saldırarak 3 yerinden yaraladı. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine gelen ambulansla Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Şammaz Görgülü, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cinayet şüphelisi Y.E.S,, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Y.E.S. ilk ifadesinin ardından işlemleri için çocuk şubesine sevk edildi.


 

...
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2011 Salı 16:07:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?