20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Emlak ofisinde fuhuş!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde emlak ofisi olarak kullanılan bir ev, yabancı kadınları çalıştıran 'fuhuş' ofisi çıktı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde polis tarafından paravan emlak ofisine yapılan 'Gecekondu' adı verilen operasyonda, 6 yabancı uyruklu kadına zorla fuhuş yaptırıldığı ortaya çıktı.

Mahalle sakinlerinin defalarca şikayetine rağmen sonuç alınamayan aramalardan sonra Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri olaya el koydu. Ekiplerin yaptığı çalışmalar neticesinde dışarıdan bakıldığında emlak ofisi olarak bilinen bir ev takibe alındı.

Polis, içeri giren çıkanları takip ederek eve operasyon düzenledi. Operasyonda, fuhuş organizasyonunun liderliğini yaptığı ileri sürülen M.G. (48) ile H.K. (37), A.T. (43), Ö.U. (32) ve Gürcistan uyruklu L.K. (30) gözaltına alındı.

Fuhuş operasyonunun yapıldığı paravan emlak ofisinin bayanların kaçışlarını engellemek için demir parmaklıklarla kaplandığı ve köpek beslendiği ortaya çıktı. Polis yaptığı operasyonda, banyoda bulunan çamaşır makinesinin arkasındaki gizli bölümden yabancı hayat kadınlarını tek tek çıkardı.

Yakalanan beş zanlının örgüt faaliyeti çerçevesinde fuhuş amacıyla ülkeye insan sokmak, insan ticareti yapmak, fuhuşa aracılık ve yer temin etmek suçlamalarından yargılanacakları açıklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2008 Pazartesi 14:17:09
Güncelleme :22 Ocak 2008 Salı 00:23:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kiraz IP: 163.156.240.xxx Tarih : 21.01.2008 14:29:24

bu kadinlari nerden kurtardiniz bunlar kendi istekleri ile ordalar.bunun icinde kendi memleketlerinden kalkip tr ye geliyorlar.siz geri gonderin onlar sahte bir kimlikle 2...3... hafta sonra yeniden tr ye girerler