19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

En güzel göğüs tartışması

Yılda 25 bin kadının ameliyatla göğüslerini büyüttüğü Almanya’da bir kadın estetik doktoru, en güzel göğüsleri kadın cerrahların yaptığını öne sürerek ilginç bir tartışma başlattı.

Almanya’da bir kadın estetik doktoru, en güzel göğüsleri kadın cerrahların yaptığını öne sürerek ilginç bir tartışma başlattı. Dr. Viola Moser, ‘Erkek meslektaşlarım kendi görmek istedikleri şekilde, plastik top gibi göğüs yapıyor’ diye konuştu. Almanya’da estetik uzmanı kadın doktor Viola Moser (39) ‘Kadının dilinden ancak kadın anlar ve bu nedenle de en güzel göğüsleri kadınlar yapar’ dedi.

Bild Gazetesi’ne konuşan ve şimdiye kadar 1000’den fazla göğüs ameliyatı yaptığını belirten Berlin Schlosspark Kliniği’nden Dr. Moser, şunları söyledi:

‘Uzaktan bakıldığında dahi gerçek olmadığı anlaşılan ve plastik topa benzeyen göğüsler, iyi göğüs değildir. Ameliyatta önemli olan göğüslerin doğal halini korumak. Ben erkek meslektaşlarımın aksine göğsün kadının vücuduna uymasına özen gösteriyorum. Bazı erkek meslektaşlarım göğüsleri, kendi görmek istedikleri şekildeki yaratıyorlar.’

Kadınların erkeklere nazaran daha detaylı çalışıp, göğüslerin formuna daha da fazla özen gösterdiklerine dikkat çeken Dr. Moser, ‘Belki de bunun nedeni, kendilerinin de göğüsleri olması. Bazen erkek meslektaşlarımın ne kadar kaba bir şekilde ameliyatı gerçekleştirdiklerini görünce şoke oluyorum’ diye konuştu. Dr. Viola Moser, şimdiye kadar ameliyat ettiği en yaşlı hastasının 79 yaşında bir kadın olduğunu da hatırlattı.

..
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2005 Cuma 13:33:22
Güncelleme :29 Nisan 2005 Cuma 13:36:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet Öcal IP: 81.215.172.xxx Tarih : 29.04.2005 19:33:13
Aman ne kadar güzel bir marifet! başka işimiz kalmadı sanki dünya açlık susuzlukla boğuşurken uğraştığımız şeylere bakın afrika asya güney amerika da insanlar birbirleriyle savaşıyor ne diyelim hali vakti yerinde olan adam dünyada sadece kendisinin olduğunu görürmüş allah sabır versin bu diger insanlara ne diyelim