18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Erdoğan, referandumu Siirtspor Gecesi'nde takip edecek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kıbrıs’ta çözüm için 24 Nisan’da yapılacak referandum günü programı belli oldu. Başbakan Erdoğan’ın, referandum sonuçlarını seçmenleriyle birlikte Siirtspor Dayanışma Gecesi’nden takip edeceği öğrenildi. Gecenin biletleri bin dolardan satışa çıkarıldı.

Kıbrıs için hayati önem taşıyan referandum öncesinde tüm gözler adaya çevrilirken, Başbakan Erdoğan, 24 Nisan gecesi İstanbul Crown Plaza Otel’de gerçekleştirilecek Siirtspor Dayanışma Gecesi’ne katılma kararı aldı. Siirt Valiliği ve Siirtspor Kulübü tarafından organize edilen gecenin onur konuğu Başbakan Erdoğan olacak.
Başbakan Erdoğan, Kıbrıs için tarihi bir gün olan 24 Nisan’da kendisine Meclis ve Başbakanlık yolunu açan Siirtli seçmenleriyle buluşacak. Türkiye’nin önde gelen işadamlarının da katılacağı gecenin gelirleri Siirtspor Kulubü’ne verilecek. Gecenin biletleri bin dolardan satışa çıkarıldı. Siirt milletvekilleriyle birlikte geceye katılacak olan Başbakan Erdoğan, adadaki referandum sonuçlarını da buradan takip edecek.

ANKARA-(İHA)
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2004 Cumartesi 22:13:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?