23
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Erdoğan: Gündemi değiştiremeyecekler

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, basit konularla gündemi değiştirmek isteyenlerin bu emellerine ulaşamayacaklarını belirterek, "Türkiye’nin hızını kesmeye kimse gayret etmesin. Yoksa yine ağır bir millet dersiyle karşılaşırlar" dedi.

Erdoğan, Rize Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın düzenlediği geleneksel baloda yaptığı konuşmada, hükümetin adım adım hedeflerine ilerlediğini söyledi.

Ülke insanının geleceğe huzur ve güven içinde bakmaması için sebeplerin giderek azalmakta olduğunu ifade eden Erdoğan, Türkiye’nin önündeki engellerin tek tek kaldırılmakta olduğunu ve bunun için çok çalıştıklarını kaydetti.

Başbakan Erdoğan, siyasette artık boş kavgalarla, menfaat çatışmalarıyla kaybedecek zaman bulunmadığını vurgulayarak, "Artık bu dönemler geçti. 2.5 yıl oldu bir bankanın gasp edildiğini, fona devredildiğini duydunuz mu? Artık bu dönemler bitti" diye konuştu.

Türkiye’yi 3 Kasım öncesine döndürmemeye kararlı olduklarını belirten Erdoğan, herkesin fikir, proje ve gerçek siyasetle ülkeye katkıda bulunmasını, söyleyecek bir şeyi olanların proje üretmelerini istedi.

Ülkede düzgün çalışmayan ne varsa değiştirmeye kararlı olduklarını vurgulayan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Basit konularla gündemi değiştirmek isteyenler bu emellerine ulaşamayacaklardır. Türkiye’nin hızını kesmeye kimse gayret etmesin. Yoksa yine ağır bir millet dersiyle karşılaşırlar.

Milletin duyarlılıkları ve hassasiyetleriyle kimsenin oynamaya hakkı yok. Yoksa hep birlikte üzülürüz. Gelin milletin koşusuna siz de katılın. Bu ülkenin ihtiyacı olan şey kavga ve kısır çekişmelerle vakit kaybetmek değil, hedeflerini adım adım büyütmektir. Bu millet kendini aşağı çekmek isteyenlere gereken dersi verecektir."
AA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2005 Pazartesi 01:18:04
Güncelleme :20 Haziran 2005 Pazartesi 01:20:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?