24
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Erdoğan: Türkiye’yi ayıplardan kurtaracağız

Ankara - AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, halkın iktidarı olduklarını belirterek, "Halkımız bize Türkiye’yi (demokrasi ayıplarından kurtarın) dedi. Biz de Türkiye’yi ayıplanan bir ülke olmaktan kurtarmaya çalışıyoruz" dedi.

Erdoğan, partisinin TBMM Grup toplantısında yaptığı konuşmada, attıkları bazı adımların semeresini hemen verdiğini, bazı büyük adımların ise orta ve uzun vadede geleceğin Türkiye’sinin, gelecek nesillerinin önünü şimdiden açtığını belirterek, şöyle devam etti:

"Türkiye ataletten, eski zincirlerinden kurtulup yeni ufuklara açılırken bize yöneltilen bütün soruları uzun uzun cevaplayabilme, paylaşabilme imkanımız bu noktada olmayabiliyor. Ama herkes şundan emin olmalı ki, Türkiye artık 3 Kasım öncesi günlerdeki gibi kaygılı, endişeli, güvensiz değildir.

Hangi göstergelere bakarsanız bakın, ister ekonomiye, ister çalışma hayatına, ister sosyal barışa, ister bu ülkenin dünyadaki artan gücüne bakalım, bu ülkenin yıldızının her alanda parladığını görürsünüz."

"Türkiye’yi ayıplanan bir ülke olmaktan kurtarmaya çalışıyoruz" diye konuşan Erdoğan halkın, "Türkiye bu imkanlarla, bu zengin beşeri kaynaklarıyla dünyaya kapalı bir ülke olmaktan çıksın" dedi.


AA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2005 Salı 12:35:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?