20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Erdoğan tezahüratına kızdı

AK Parti'nin gençlik kolları kongresine katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç,"Recep Tayyip Erdoğan" tezahüratlarına tepki gösterdi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa'da AK Parti'nin gençlik kolları kongresine katıldı. Konuşması, salonu dolduran gençler tarafından uzun süre "Recep Tayyip Erdoğan" şeklinde tempo tutularak kesilmesi üzerine Arınç, tepki gösterdi: "Böyle sık sık ve sayısı belli olmayan şekilde tezahürat yapmak doğru değil."

Arınç, partisinin Bursa Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 3. Olağan İl Gençlik Kongresi'nde, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılmak istediğini ancak şartlar uygun olmadığı için kongreye gelemediğini söyledi.

ERDOĞAN'IN SAĞLIĞI İYİ
Kongrenin ilk planlandığı dönemde Başbakan Erdoğan'ın annesinin vefat etmesi nedeniyle gelemediğini anlatan Arınç, "Kongre ertelendi ve gelmeyi arzu etmişti ancak yine kısmet olmadı. Rahatsızlığı nedeniyle gelemedi. Hamdolsun sağlığı iyidir, çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Kongrenin gecikmemesi için bugün yapılmasını arzu ettiler. Selamlarını, sevgilerini, başarı dileklerini iletiyorum" diye konuştu.

SIK SIK ATILAN ERDOĞAN TEZAHÜRATI RAHATSIZ ETTİ
Konuşmasının, salonu dolduran gençler tarafından uzun süre "Recep Tayyip Erdoğan" şeklinde tempo tutularak kesilmesi üzerine Arınç, şunları söyledi: "Meclis başkanlığından kalma huyum var. Böyle sık sık ve sayısı belli olmayan şekilde tezahürat yapmak doğru değil. En fazla 3 kez tekrar edeceksiniz ve böyle her kelimenin arkasından alkışlamayacaksınız. O zaman konuşmamıza gerek kalmaz. Yeri gelince alkışlayın, beğenmezseniz sessiz kalın. Beğendiklerinizi takdir edin, ama üç kez tekrar edin."

AK Parti'nin 2002'den bu yana oylarını artırarak yakaladığı başarının temelinde milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerinin birbirlerine destek olmaları, sevmeleri ve birbirlerinden güç almalarının etkili olduğunu dile getiren Arınç, "Başarının sırrı buradadır. Seversek, güç alırsak başarının devamı gelir. Bayrak yarışı yapıyoruz. Elimizdeki bayrağı, önümüzdeki arkadaşa ulaştırıyor, onun daha hızlı koşmasını teşvik ediyorsak, başarı buradadır" dedi.
 

...
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2011 Pazar 21:30:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasar ertas IP: 94.135.148.xxx Tarih : 25.12.2011 23:21:56

Toplumsal olarak hem alistiriyorlar hem yapincada kiziyorlar.  mesela Bir parti mitinginde aradaki öncü kisiler hurralari murralari tetiklemekteler  insani gayri ihtiyari hurralatmaktalar. yada  dogrumu  hep beraber dogru inaniyormusun hep beraber hayir.vs. Müzik sarki dinlerkende sunucu haydi hep beraber alkis ikide bir istemesi ne derce dogru bilmemki yada tam sarkinin en güzel yerinde dinlenecekken hep beraber alkis bagiris dogrumu bilmemki  buradaki gibi  Sayin Erdogan"a tezahürat. yav hele bir duralim hele bir sakinleyelim hele bir gel gellere gelmiyelim getirmiyelim artik eski usul aliskanliklari birakalim efendice müzikse müzik dinleyelim  sarki bitti alkisliyalim efendice biri geldi dinliyelim yeri geldi alkis yeri geldi yeri yerine yapalim  bu efendi ve sakinligin zamani geldi ve gecti gibime geliyor bu sayin Arincta bunu demek istediyse tesekkürler fol yok yumurta yok bu ne siddet bu ne celal biraz agir olalim hep beraber dogruyu bulalim. bir birimizin tizine lütfen basmiyalim