20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Erdoğan'ın güzergahında alarm!

155 Polis İmdat Hattı'na gelen "şüpheli paket" ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, Başbakan Erdoğan'ın İstanbul'daki geçiş güzergahında bulunan Üsküdar Altunizade'deki Millet Parkı'nı didik didik aradı. Arama çalışmasına Başbakan Erdoğan'ın korumaları da destek verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan çıkışı esnasında 155 Polis İmdat Hattı'na gelen bir ihbar, Başbakan'ın güzergahında hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu. Edinilen bilgiye göre 155'e, Üsküdar Altunizade Millet Parkı yakınında bulunan çalılıkların içine kimliği belirsiz 3 kişi tarafından şüpheli bir paket bıraktığı ihbar edildi.

PAKETE RASTLANMADI

İhbar üzerine Üsküdar Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri, çevik kuvvet ve Başbakan Erdoğan'ın korumaları Millet Parkı'na geldi. Ekipler, hassas bir şekilde çalılıkların içinde ve çevrede inceleme yaparak ihbar konusu olan şüpheli paketi aradı.

Herhangi bir pakete rastlamayan ekipler, yoğun güvenlik önlemleri altında Başbakan Erdoğan'ın konvoyunun geçişini sağladı. Polisin, yapılan ihbarla ilgili incelemesi devam ediyor.

Posta
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2011 Pazar 09:58:18
Güncelleme :11 Eylül 2011 Pazar 10:01:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?