18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Erdoğan'ın kızına NATO usulü düğün koruması

İstanbul Nato Zirvesi’nden sonra, ikinci bir zirveye hazırlanıyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Esra Erdoğan’ın 11 Temmuz’da Lütfi Kırdar’da yapılacak olan düğünü dolayısıyla davetli olan çeşitli ülkelerin hükümet başkanları için Nato Zirvesi’ndeki gibi olmasa dayoğun güvenlik önlemleri alınacak.

Davetliler akretide oluyor

Bunun için Nato Zirvesi hazırlıklarını halen devam ettiren İstanbul Emniyet Müdürlüğü, zirvedeki gibi yolları kapatmayacak ve bölgedeki insanların da normal yaşamlarını engelleyecek tedbirlerden vazgeçecek. Bunun için, Lütfü Kırdar ve çevresinde bulunan ve önceden keskin nişancıların ve kameraların konuşlandığı mekanlar aynen korunacak ve güvenlik önlemleri devam edecek.

Bölgedeki sabit ve mobil tüm telefonlar da dinlenecek. Düğün öncesinde ve sırasında araç giriş ve çıkışları kontrol edilecek. Yabancı misafirler için Havalimanından Lütfü Kırdar’ın olduğu yere kadar eskortlar hazır bekletilecek. Davetlilerin şimdiden akreditasyonu yapılıyor.

Kraliyet düğünü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük kızı Esra Erdoğan’ın 11 Temmuz’da yapılacak düğünü tam bir kraliyet düğünü gibi yapılacak. Çünkü, rüya gibi olması beklenen düğüne NATO Zirvesi’ne katılan tüm devlet başkanları davet edildi. Şimdiye kadar davet edilen liderlerden sadece Yunanistan Başbakanı Karamanlis, geri dönerek, katılacağını belirtti. Geçtiğimiz yıl Başbakan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın nikah şahitliğini yapan İtalya Başbakan’ı Berlusconi’nin de nikaha katılması bekleniyor.
DB TERCÜMAN
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2004 Pazar 10:45:25
Güncelleme :4 Temmuz 2004 Pazar 10:48:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?