27
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Eşcinsel görüntüyle şantaj

Eşcinsel ilişki görüntüleriyle şantaj

Eşcinsel üniversite öğrencisi ve 3 arkadaşı, aralarında bir öğretmenin de bulunduğu 3 erkekle ilişkiye girip, ilişki görüntüsüyle şantaj yaptıkları iddiasıyla tutuklandı.

Çorum'da aralarında bir öğretmenin de bulunduğu 3 erkekle cinsel ilişkiye giren eşcinsel öğrenci ve 3 arkadaşı, şantaj yapmaktan gözaltına alındı. İlişki görüntüleriyle şantaj yaparak para aldıkları öne sürülen 4 kişi tutuklanarak Çorum L Tipi Cezaevi'ne konuldu.

Olay Çorum merkezde yaşandı. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi okuyan 20 yaşındaki T.B. adlı erkek öğrenci, internetteki sohbet sitelerinde Çorum'dan biri öğretmen 3 erkek ile tanıştı. Çorum'a gelen T.B. bu kişilerle cinsel ilişkiye girdi. Sevişme sahnelerini yanında getirdiği kamerayla gizlice görüntüleyen T.B., ilişkiye girdiği 3 kişiye 3 arkadaşıyla birlikte şantaj yapıp para istedi.

Şantaj yapılan kişilerin şikayeti üzerine harekete geçen polis, Çorum'a gelen T.B. ve şantajda kendisine yardımcı olan arkadaşları H.F. (36), N.E. (29) ve M.A.'yı (30) gözaltına aldı. Polise ifade veren T.B., internetten tanıştığı biri öğretmen 3 kişiyle cinsel ilişkiye girdiğini belirterek, "İlişki sırasında yanımda getirdiğim kamera ile gizli çekim yaptım. Daha sonra diğer arkadaşlarım bu görüntülerle ilişkiye girdiğim şahıslara şantaj yaparak 3 kişiden toplam 8 bin TL aldık" dedi. Sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen 4 zanlı çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı

Habertürk
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 07:15:24
Güncelleme :4 Şubat 2009 Çarşamba 07:51:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Banker IP: 82.174.228.xxx Tarih : 4.02.2009 14:09:10

Rahat dursaniz, hic bir sey olmuyacakti.. Baska isinizmi yoktu kardesim.