20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Eşi ve 6 çocuğunu katletti

Trabzon'un Sürmene ilçesinde cinnet geçiren Hasan D. isimli şahıs, eşi ve 6 çocuğunu silahla vurarak öldürdü.
Edinilen bilgiye göre olay, Trabzon'un Sürmene ilçesin, Soğuksu Mahallesi'nde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Hasan D. (42) isimli şahıs, cinnet geçirerek eşi ve yaşları 3 ile 18 arasında değişen 6 çocuğunu silahla vurarak, öldürdü.

Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen inşaat işçisi Hasan D., evde eşi Hashatun D. ile girdiği tartışma sonrası cinnet geçirerek, ailesine kurşun yağdırdı. Eşi Hashatun, oğulları Emrullah, Coşkun ve kendisiyle aynı ismi taşıyan Hasan ile kızları Melek, Havva ve Nurten'i silahla vurarak öldürdü. Hasan D., olayın ardından firar ederken, yaklaşık 1 yıl önce adam yaralamak suçundan bir süre önce cezaevinde yattığı öğrenildi. Bu arada Trabzon Valisi Nuri Okutan ile Emniyet Müdürü Feridun Boz, yaşanan aile katliamının ardından olay yerine gelerek, yetkililerden bilgi aldı. Vali Okutan, zanlı Hasan D.'nin psikolojik sorunları olduğunu ve zaman zaman eşiyle tartıştığını belirterek, zanlının eşi ve 6 çocuğunu silahla vurarak öldürdüğünü söyledi.


Öte yandan Hasan D. ile eşi arasında şiddetli geçimsizlik bulunduğu ve Hashatun D.'nin yaşanan bir tartışma sonrası evi terk ederek, 4 gün önce geri döndüğü öğrenildi. Hashatun D.'nin ayrıca bir süre önce de karakola giderek, eşi hakkında şikayette bulunulduğu belirtildi. Bazı görgü tanıkları, akşam saatlerinde yaşanan olayın ardından polisi arayarak, evden silah sesi geldiğini bildirdiklerini ifade ederek, bir şahsın elinde silahla evden çıkarak, kaçtığını dile getirdi.


Polis, eşi ve çocuklarını öldüren şahsı yakalanmak için çalışma başlatırken, olayla ilgili inceleme sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2008 Salı 01:14:35
Güncelleme :8 Ocak 2008 Salı 11:47:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adsız IP: 88.240.82.xxx Tarih : 8.01.2008 02:29:56

bu cinayeti yapan asla insan olamaz