18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Eşinden Selime'ye hazin veda

SELDE HAYATINI KAYBEDEN GENÇ KADIN SÖKE’DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Aydın’ın Koçarlı ilçesine bağlı Güdüşlü Köyü’nde sel suyuna kapılarak hayatını kaybeden 21 yaşındaki Selime Göven, Söke’de son yolculuğuna uğurlandı.

Eşi Tayfun Göven ile 5 Haziran 2010’da evlenen genç çift daha 6 aylık evliyken, genç çifti sel suları ayırdı. Genç çiftin mutlukları ise fotoğraflarda kaldı.

Aşırı yağış Söke’ye bağlı Bağarası Beldesi başta olmak üzere Aydın’ın Koçarlı, Germencik ilçelerinde de etkili oldu. Yağışlarla birlikte bölgede adeta felaket yaşandı. Yağışlarla gelen bir felaket Selime Göven ve eşi Tayfun Göven’e de acı bir son hazırladı. Genç çit 09 SP 712 plakalı otomobille Söke`den Güdüşlü köyü yakınlarındaki bahçelerine gelirken sele kapıldı. Araçtan çıkmayı başaran genç çiftin sel sularının akışına dayanamadığı, Selime Göven’in sel sularına kapıldığı öğrenildi.

“SÖKE’DEN UĞURLANDI”

Sel sularına kapılarak hayatını kaybeden Selime Göven’in cenazesi Söke’den son yolculuğuna uğurlandı. Talihsiz genç kadın Söke İlyas Bey Cami’inde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlanırken; cenaze töreninde hüzün vardı. Selime Göven’in cenazesi Koçarlı Yeniköy’de toprağa verildi.

“HAMİLE DEĞİLMİŞ”

Selime ve Tayfun Göven evleneli henüz altı ay olmuştu. Meydana gelen talihsiz olay sonrasında genç kadının 5 aylık hamile olduğu dile getirilmişti. Ancak Aile genç Selime’nin hamile olmadığını söyledi.

SELDE HAYATINI KAYBEDEN GENÇ KADIN SÖKE’DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
SELDE HAYATINI KAYBEDEN GENÇ KADIN SÖKE’DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2010 Cumartesi 20:15:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?