26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Eşini döven kocaya ilginç ceza

Muğla'da yaşayan Recep Demircan (42), eşi Gülnur Demircan'ı (29) darp ettiği iddiası ile hakkında dava açıldı.

Eşini darp ettiği" gerekçesiyle hakkında dava açılan Recep Demircan, açılan dava sonunda 5 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme cezayı "Denetimli serbestlik" uygulaması kapsamında kamu kurumunda 3 ay boyunca günde 4 saat çalışma cezasına çevrildi.

Eşini darp ettiği iddiası hapis cezası alan Recep Demircan, Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü'nün Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı protokol kapsamında Recep Demircan'ı Muğla Merkez Turgutreis Lisesi pansiyonunda aşçılık yapmasına karar verdi. Recep Demircan, 3 aylık cezasını çekmek için Turgut Reis Lisesi'nde çalışmaya başladı.

PİŞMAN DEĞİLİM

Eşine şiddet uyguladığı için pişman olmadığını söyleyen Demircan, "Cezaevine konulmadığım için de şanslıyım. Ayrıca burada günde 4 saat çalışıyorum. Öğleden sonra ise kendi işimi yapıyorum. Ancak eşime dayak attığım için hiç pişman değilim. Para bitti, aşk bitti oldu. Param bittiği için beni hor görmeye başladı. 4 yıllık evliyiz. Param bittiği için beni terk edeceğini söyledi. Ben de dövdüm. Bu gün aynı olay olsa, yine yaparım. Bundan sonra onunla birlikte olmam. Zaten boşanma davası açtım" dedi

iha
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2009 Cumartesi 13:38:00
Güncelleme :12 Aralık 2009 Cumartesi 13:41:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?