19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Eski bakan Atasoy öldü

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi’nde tedavi altında bulunan eski Bakan Veysel Atasoy, bugün vefat etti.

Atasoy, bir hastanede akciğer zarında kalınlaşma nedeniyle geçirdiği biyopsi sonrası kaptığı enfeksiyon nedeniyle İbni Sina Hastanesi’ne getirilmişti.

’MRSA’ denilen antibiyotiğe dirençli, çok az ilacın etkilediği bir mikrop aldığı belirtilen Atasoy, hastanede yoğun bakım altında tutuluyordu.

Veysel Atasoy kimdir?

Veysel Atasoy, 1947 yılında Zonguldak’ta doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde öğrenim gören Atasoy, çeşitli kurumlarda idarecilik, kaymakamlık, Devlet Personel Dairesi ve Devlet Planlama Teşkilatı’nda genel sekreterlik görevlerini üstlendi.

Anavatan Partisi Kurucu Üyesi olan ve bu partide genel başkan yardımcılığı görevinde bulunan Atasoy, Devlet, Ulaştırma ve Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlıkları yapmıştı.
CNN TÜRK
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2004 Salı 14:41:00
Güncelleme :24 Ağustos 2004 Salı 14:43:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Vedat ATASOY IP: 195.175.172.xxx Tarih : 25.08.2004 00:12:35
T.C.Hükümetlerinde görev yapan ülkemize sonsuz kalıcı hizmetleri bulunan çok değerli bir devlet büyüğümüzü kaybetmenin üzüntüsü içindeyim.Duygularımı kısacık olarak belirtmek istememe rağmen belirtemedim.Ama çok üzgünüm Geride bıraktığı ailesine ve sevenlerine başsağlığı sabırlar diliyorum.Mekanı cennet olsun. Vedat ATASOY