29
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Eski nişanlı dehşeti!

NİŞANLISINDAN AYRILDI, KAYINBİRADERİNİ ÖLDÜRDÜ

Antalya'da, gece yarısı yol kenarında yürüyen iki arkadaşın üzerine bir kamyonetten tüfekle ateş açan kişinin ölen Esat Öcal'ın kız kardeşinin eski nişanlısı olduğu ortaya çıktı.

Olay, Antalya'nın Serik Caddesi'nde gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Yol kenarında yürüyen Esat Öcal (22) ve Rasim Dindar'a (23) bir kamyonetten ateş açılmıştı. Olayda, Esat Öcal ölürken, Rasim Dindar ağır yaralanmıştı. Olayın ardından soruşturma başlatan Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri cinayeti işlediği tespit edilen Ali D.'yi Finike ilçesinde gözaltına aldı.

Askerden yeni gelen Ali D.'nin, Esat Öcal'ın kız kardeşi Esin Öcal ile yedi ay önce nişanlandığı ve nişanlandıktan dört gün sonra ayrıldığı belirtildi. Ali D.'nin durumu konuşmak için Esat Öcal'la dün gece buluşmak istediği, görüşmenin ardından nişanlısından ayrılmasından sorumlu tuttuğu Esat Öcal ve arkadaşı Rasim Dindar'ı takip etmeye başladığı ve bir süre sonra ateş ettiği bildirildi.

KAYINBİRADER KARŞI ÇIKMIŞ

Olayın ardından Finike ilçesinde yakalanan Ali D.'nin suçunu itiraf ettiği ve nişanlısıyla birbirlerini sevdiklerini, ancak ağabeyinin karşı çıkması nedeniyle evlenemediklerini söylediği öğrenildi. Zanlı sorgulanmak üzere emniyete getirildi.

NİŞANLISINDAN AYRILDI, KAYINBİRADERİNİ ÖLDÜRDÜ
NİŞANLISINDAN AYRILDI, KAYINBİRADERİNİ ÖLDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2011 Çarşamba 16:35:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?