27
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Eskişehir'de kıskançlık cinayeti

Eskişehir'de, kıskançlık yüzünden tartıştığı dostunu kalbinden bıçaklayarak öldüren kadın, "155 Polis İmdat" hattını arayıp teslim oldu.
 
Edinilen bilgiye göre, olay, Şirintepe Mahallesi Dirican Sokağı 24 numaralı evde meydana geldi. Mihalgazi İlçesi'nde restoran işleten Ruhi Kiraz (51), Eskişehir merkez Şirintepe Mahallesi'ndeki evde, aynı adreste oturan ve bir süredir dost hayatı yaşadığı iddia edilen Z.A'nın (38) yanına geldi. 

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Kiraz ile Z.A. arasında kıskançlık sebebiyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine ev sahibi kadın, Ruhi Kiraz'ı kalbinin üzerinden bıçakladı. 

Daha sonra telefonla "155 Polis İmdat" hattını arayan Z.A., "Ben birini öldürdüm" diyerek teslim oldu. İhbar üzerine sözkonusu yere gelen polis ekipleri, olayın gerçek olduğunu belirledi. Polis tarafından çağırılan 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı kontrolde, göğsünden tek bıçak darbesi alan şahsın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Bunun üzerine katil zanlısı Z.A. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Zanlı kadının polise verdiği ifadesinde, Ruhi Kiraz'ın kendisini kıskandığını ve olayın bu yüzden meydana geldiğini söylediği öğrenildi. Polisin olay yerindeki incelemesinin ardından ceset, otopsi için Yunus Emre Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2006 Pazartesi 15:49:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?