25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Esra ihmal kurbanı mı oldu?

İlk evliliğinden olan 2 çocuğunu kaybeden talihsiz anne Fatma Aydın, dün de ikinci eşinden olan 9 yaşındaki Esra Aydın`ın ölümüyle yıkıldı.

Tavşantepe Mahallesi'nde ikamet eden İPRAGAZ firmasında çalışan İrfan Aydın ile ev hanımı Fatma Aydın`ın iki çocuğunun en küçüğü olan Tavşantepe İbrahim Süreyya İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi olan 9 yaşındaki Esra Aydın dün yaşamını yitirdi. İddialara göre olay şöyle gelişti: Önceki akşam buzluktaki meyve suyunu içen talihsiz çocuk bir müddet sonra fenalaştı. Aydın ailesi rahatsızlanan kızlarını hemen Alikahya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi`ne kaldırdı. 

İKİNCİ DEFA FENALAŞTI

Burada ilk tedavisi yapılan talihsiz kız ardından evine gönderildi. Evde tekrar fenalaşan talihsiz çocuğu ailesi dün sabah tekrar aynı hastaneye götürdü. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen talihsiz kız kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. İlk evliliğinden olan iki çocuğunu kaybeden ardından evlendiği ikinci eşinden olan üçüncü çocuğunu da yitiren anne Fatma Aydın sinir krizleri geçirdi. Talihsiz kızın ölümünün şüpheli bulunması nedeniyle hastaneye Cumhuriyet Savcısı da geldi. Bir anda fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Esra Aydın`a otopsi yapıldı. 

SEBEP KALP BÜYÜMESİ

Ön otopsi raporuna göre talihsiz kızın kalbinde büyüme olduğu ve kalp krizi nedeniyle öldüğü belirlendi. Ancak kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için adli tıp kurumundan rapor beklenecek. Kızını kaybeden baba İrfan Aydın ise “Sadece akşam meyve suyu içmişti. Sonra fenalaşınca hastaneye götürdük. Sabah tekrar getirdik ama kurtaramadılar. Kalbinde büyüme varmış ancak çok hareketli olduğu için biz anlayamadık. Herhangi bir şikayet durumumuz da yok” dedi.

Talihsiz kız dün Tavşantepe Camii`nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tavşantepe Mezarlığı`nda toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

..
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2010 Salı 18:47:21
Güncelleme :16 Kasım 2010 Salı 18:56:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?