25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

'Evet' afişlerine saldırı!

AK Parti Genel Merkezi’nin 12 Eylül halkoylaması için hazırlanan afişler, kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi.

AK Parti Genel Merkezi’nin 12 Eylül’de gerçekleştirilecek halk oylaması için hazırlanan afişler, kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Milas’ın yaklaşık 50 noktasındaki reklam panolarına propaganda için yapıştırılan AK Parti afişleri tahrip edildi.

Afişlere yapılan saldırıyı kınayan AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Mehmet İnpınar, bunun demokrasi dışı bir hareket olduğunu ifade ederek; “Biz de maalesef afişlerin yırtıldığını üzülerek gördük. Bu demokrasi bir harekettir. Özellikle siyasi partiler birbirlerinin propaganda araçlarına zarar vermek yerine bunları korumalıdır. Demokrasimiz ancak böyle gelişir” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma 17:52:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasar ertas IP: 94.101.46.xxx Tarih : 27.08.2010 18:47:06

Bunlar normal olmamakla normal bir seylerdir  bunlar isin tuzu biberi haydi tutun bunlari yapanlarida iceri atin ne kadar alingan en ufak bir seyde yok hakaret yok bilmem ne hani hosgörümüz  nerde neden yangina hemen körük  oluyormu bilmemki güzel panolar yapilmis avrupadada böyle adam gelmis resime biyik yapmis kulaklari büyütmüs asiri olmamak toleranslar cercevesinde olur bunlar simdi ne yaptilar  panolari kücültüler  ve  insanlarin yetisemiyecigi yükseklige koydular astilar iste bu  bizde görünsün diye bu  ceker aygimin elimin dibine böyle koyarsan  gari ihtiyari bende gecerken dokunurüm  cok kisiler dokun gec  yirtilabilir basinda  oooooooh basbakanin  burnu yok burnu tahris etmisler  velveleyi ver  güzel bir ortaligi kaynat