19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

F.Bahçe yürüyüşünde şok ölüm

Sarı-Lacivertli taraftarların, UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe'ye verdiği Avrupa kupalarından men cezasını protesto etmek için yaptığı yürüyüş sırasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Fenerbahçe’nin taraftar grupları UEFA Disiplin Kurulu’nun verdiği kararı protesto etmek için dün Bağdat Caddesi’nde yürüyüş düzenledi.

Yürüyüşün ardından bazı taraftarlar, Kadıköy Yoğurtçu parkında Gezi Parkı için düzenlenen foruma katıldı. Gecenin geç saatlerinde parktan ayrılan bir grup, Bağdat Caddesi'nde başka bir grupla kavga etti. Kavga sırasında, Kadir Ökçesiz ile arkadaşı Eroğlu bıçaklandı. Olayda Kadir Ökçesiz kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Yaralanan Cenk Eroğlu’nun ise hastanedeki tedavisi sürüyor.

ÖKÇESİZ, TRİBÜN LİDERİNİN YEĞENİ

Ayrıca Ökçesiz'in, Fenerbahçe tribünlerinin liderlerinden İbrahim Gümüştekin'in yeğeni olduğu öğrenildi.

Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği’nce yapılan çalışmalarda, olayın Mayıs ayın da meydana gelen bir kavganın devamı olduğu ileri sürüldü. Öldürülen Kadir Ökçesiz ile polis tarafından her yerde aranan şüpheli arasında kız meselesinden dolayı Mayıs ayından beri husumet olduğunun belirlendiği iddia edildi.  

...
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2013 Pazartesi 15:04:18
Güncelleme :1 Temmuz 2013 Pazartesi 15:18:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?