18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Facebook'ta ortaya çıkan gerçek!

Kocasının bir ilişkisi olduğundan şüphelenen kadın daha korkunç bir gerçekle karşılaştı

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta arkadaşının tavsiyesiyle basit bir araştırma yapan Lynn France, kocasının aslında başka bir kadınla evli olduğunu ve düğün fotoğraflarını gördü. Kocası John'un görüştüğünü düşündüğü kadının ismini Facebook'ta arayan Lynn, düğün fotoğrafları albümüyle karşılaştı.

Ohio'da yaşayan Lynn, "Şaşkınlıktan donup kaldım" diyor. Kocası John ve yeni eşi, Disney World'de evlenmiş. Hatta Lynn'in kocası düğün için Prens kılığına girerken, yeni karısı Uyuyan Güzel olmuş. Lynn, "200 fotoğraftan oluşan bir albüm vardı. Bütün düğün bu fotoğraflardaydı..." diye konuştu.

41 yaşındaki Lynn, Facebook'ta bu gerçekle karşılaşıncaya kadar, kocasının sık sık iş seyahatlerine çıkmasından, hatta yeni doğan oğullarının hastaneden eve geldiği gün çekip gitmesinden şüphelenmişti. Bir keresinde iş için Çin'e gittiğini söylemişti, ama Lynn pasaportunu evde bulmuştu. Kocasının bir başka seyahat için gitmeden önce bilgisayarda bir otelin internet sitesini açık unuttuğunu söyleyen Lynn, "Ben de oraya gözlerimle görmek için bir kız arkadaşımla gittim. Gerçekten de orada bu kadınla birlikteydi. 'Ben onun karısıyım. Bebeğimiz var' dedim" diye anlatıyor. Kadın ise Lynn'e John ile nişanlı olduklarını söylemiş. Kocası ise bunun ciddi bir şey olmadığını savunmuş. Lynn daha fazla kanıt bulup kocasının karşısına çıkmak için son olarak Facebook'a başvurmuş. Sonunda geçeği gözleriyle görünce boşanma işlemlerini başlatmış.

John, yeniden evlendiğini inkar etmiyor ve Lynn ile olan evliliğinin hükümsüz sayılmasını istiyor. John'un avukatı, çiftin İtalya'da Temmuz 2005'te evlendiklerini ve bir evlilik belgesi imzamladıklarını, ancak bunun hiçbir zaman yürürlüğe girmediğini ve bu nedenle evliliğin resmiyet taşımadığını savunuyor.

Lynn ise Haziran 2009'da kocasının dönüp kendisini barışmak için ikna etmesiyle boşanma işlemlerinden vazgeçtiğini söylüyor. Üç ay önce ise John'un kendisine hiçbir açıklama yapmayarak çocukları götürdüğünü savunuyor. Çocuklar şu anda John ve yeni eşiyle Florida'da yaşıyor. Lynn'in avukatları, kadının kocasının başka biriyle evli olduğunu Facebook'tan öğrendiği yetmiyormuş gibi, şimdi de öz çocuklarının fotoğraflarını Facebook'tan görebiliyor olmasının ne kadar acı verici olduğuna dikkat çektiği dava sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2010 Cuma 19:34:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?