19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Facia Ürdün'ü de üzdü

Sakarya’nın Pamukova İlçesi’nde meydana gelen tren kazasında hayatını kaybeden Ürdünlü ailenin yakınları, cenazeleri almak için Adapazarı’na gitti.
Ankara’da mühendis olarak çalışan, eşi ve 4 çocuğu ile birlikte İstanbul’dan Ankara’ya giderken meydana gelen tren kazasında hayatını kaybeden İdris Nasareddin’in, amcasının oğlu Mousa Nasareddin ile teyzesinin çocukları Ahmet Alkatip ve Husa Alkatip, Adapazarı’na gitti. Sakarya Devlet Hastanesi morgunda bulunan İdris Nasareddin’in cesedini teşhis eden yakınları, teslim işlemlerini yaptıktan sonra Bilecik’e geçti. Nasareddin’in yakınları, ailenin iki çocuğu Manar ile Hala’nın cesetlerinin Bilecik Devlet Hastanesi’nde bulunduğunu ifade ederek, önce onların cenazelerini alacaklarını ardından ise yeniden Adapazarı’na dönerek baba İdris Nasareddin’in cesedini teslim alacaklarını ifade ettiler. Aile ayrıca, İdris Nasareddin’in cesedinin kötü durumda olduğunu belirterek, diğer cesetler de aynı durumsa ise ülkerine götürmeyerek Türkiye’de defnedebileceklerini kaydettiler.
İdris Nasareddin’in eşi Ayşe ile kızları Berra da kazada yaralanarak Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde halen tedavi altında bulunuyor.
KOCAELİ - İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2004 Cumartesi 20:11:53
Güncelleme :24 Temmuz 2004 Cumartesi 20:20:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?