25
Nisan
2024
Perşembe
ANASAYFA

Fas kraliçesinin 'makyaj' öfkesi

Makyajsız Kraliçe fotoğrafçı istemedi

Fas Kralı Muhammed'in eşi Kraliçe Lalla Salma, tatil yaptığı Antalya'da makyajsız görüntülenince gazetecilere tepki gösterdi
Antalya'ya tatil için giden Fas Kraliçesi Lalla Salma, Anadolu Ateşi Evolution'un (değişim-evrim) gösterisini izlemek için gittiği Aspendos Arena'da makyajsız halini görüntüleyen gazetecilere kızdı.

FOTOĞRAFLARI SİLDİRTTİ
Sinirli tavırlarıyla dikkati çeken Kraliçe Lala Salma, flaşlar patlayınca ne yapacağını şaşırdı. Korumalarının yüzünü kapatmak istediği Kraliçe, el hareketiyle kendisini görüntüleyen gazetecileri hedef gösterdi. Kraliçe'yi yatıştıramayan korumalar hedef olarak gösterilen gazetecilerin fotoğraf çekmesini engellemeye çalıştı. Fas Kralı Muhammed'in eşi olan Lalla Salma'yı görüntülemek isteyen Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirinin Okan Özer'in fotoğraf makinesi korumalar tarafından elinden alınarak, çekilen fotoğraflar zorla silindi. Yanındaki koruma ordusu ile çocukları ve yakın aile fertleriyle Antalya'da tatil yapan Kraliçe Salma, Azeri asıllı Rus İşadamı Telman İsmailov'un açılışıyla büyük yankı yaratan Antalya'daki Mardan Palace Oteli'nde konaklıyor.

İKİ KRALİÇE BULUŞACAK
Bir hafta boyunca otelin en pahalı süit dairesinde tatil yapacak olan Fas Kraliçesi'nin önümüzdeki günlerde aynı otelde kendi misafiri olarak Ürdün Kraliçesi Rania'yı ağırlayacağı belirtildi. İki ünlü kraliçenin Anadolu Ateşi Evolution'un (değişim-evrim) gösterisini birlikte de izleyeceği bildirildi.


 

Sabah
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 09:26:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?