18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Fatih Terim rakibe umut verdi!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Avrupa Şampiyonlar Ligi (D) Grubu'nda, 5 Kasım Çarşamba günü Pire Olympiakos ile Galatasaray arasında yapılacak karşılaşmanın oldukça çekişmeli geçeceğini söyledi.

Atina'da yayınlanan Ethnos Gazetesi'ne bir demeç veren Fatih Terim, "Elimizden geleni yapacağız. Kolay olmayacak. Şansa ise inanmıyorum" diye konuştu.

"Futbolda, kontrol kimde olursa olsun yapılacak en ufak hatayla rakibe geçebileceğini" vurgulayan Terim, "Bu çerçevede karşı takım tarafından cezalandırılmak an meselesi olur. Ancak eğer iyi futbolla galibiyet arasında seçim yapmam gerekirse, tercihim iyi futboldan yana olacaktır. Ama herşeye rağmen sonuç için umutluyum. Çabalar hiçbir zaman tükenmez. Zaten alt tarafı bir karşılaşmadan bahsediyoruz" dedi.

Gazetenin, "Türkiye'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarı elde etmesinin zor olduğunu düşünülüyor" biçimindeki değerlendirmesine de yanıt veren Terim, "İçinde bulunduğumuz sezon için bu doğru. Başarılar gelmekte gecikebilir ama bu beni kaygılandırmıyor. Avrupa takımlarında oynayan oyuncuların büyük bölümü benim elimden geçti" ifadesini kullandı.

Terim, "Kariyerini bir gün Yunanistan'da sürdürmeyi düşünüp düşünmediği" biçimindeki soruya ise, "Benim için çalışma ortamı ve beklentilerim herşeyin üstündedir. İşin maddi yanı beni hiç ilgilendirmiyor" yanıtını verdi.
Tarsus Haber Ajansı www.TarsusHaber.Com
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2003 Cumartesi 18:00:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?