20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

'Fazla kaşar koyuyorsun' cinneti!

PATRONUNA SİNİRLENEN İŞÇİ, 3 KİŞİYİ DÖNER BIÇAĞIYLA YARALADI

Alanya'da patronunun, 'Tosta fazla kaşar koyma' sözlerine sinirlenen bir çalışan, 1'i ağır 3 kişiyi döner bıçağıyla yaraladı.

Edinilen bilgiye olay, Alanya Çarşı Mahallesi İskele Caddesi'ndeki bir büfede meydana geldi. Büfede önceki gün yaşanan olayda büfe sahibi Mustafa Aldemir (53), yanında çalıştırdığı Yakup Ö.'yü (22) tostlara fazla kaşar koyma diye uyardı. Bu uyarıya sinirlendiği ileri sürülen Yakup Ö., eline aldığı döner bıçağı ile önce mesai arkadaşları Orhan Öztürk (25), Mehmet Öztekin (25) daha sonra da işyeri sahibi Mustafa Aldemir'i yaraladı.

Yakup Ö. ardından İskele'deki Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne giderek teslim oldu. Orhan Öztürk başından ağır şekilde yaralanırken, Mehmet Öztekin göğsünden, işyeri sahibi Mustafa Aldemir ise sol kolundan hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yakup Ö. sağlık kontrolünden sonra Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro'suna getirildi. Burada ifadesi alınan Yakup Ö., Asayiş Büro ekiplerince yoğun güvenlik önlemleri altında Alanya Adliyesi Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

PATRONUNA SİNİRLENEN İŞÇİ, 3 KİŞİYİ DÖNER BIÇAĞIYLA YARALADI
PATRONUNA SİNİRLENEN İŞÇİ, 3 KİŞİYİ DÖNER BIÇAĞIYLA YARALADI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2011 Pazar 16:57:01
Güncelleme :3 Temmuz 2011 Pazar 19:25:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?