22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Feldkamp transfer sinyali verdi

Feldkamp, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında açıklamalarına, ''Bu sefer yakalandık, mağlubiyeti hak ettik'' cümlesi ile başlarken, ''Beni kızdıran özellikle ilk golde 5. dakikada yaptığımız hatadan dolayı rakibimize kolay bir iş sunmamız oldu. İkinci golde de yaptığımız hatalardan dolayı Fenerbahçe'nin işini kolaylaştırdığımız için kızgınım, memnun değilim'' ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'deki tecrübeli oyuncular ile takımındaki genç ve daha az tecrübeli oyuncularının farkının görüldüğünü söyleyen Alman teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bunu kısa sürede değiştiremedik, kaldıramadık. Bugün gördüğünüz 18 kişi benim kadrom. Başka kişi yok. Onları hiç bir zaman suçlamıyorum. Direndiler, mücadele ettiler. Tecrübe öğretilemez, zamanla olur.''

-''HATA YAPMA SEÇENEĞİM YOKTU''-

Kadrodaki eksiklerden yakınan Karl Heinz Feldkamp, bugün antrenör olarak hata yapma seçeneğinin olmadığını ifade etti.

Feldkamp, ''Başka seçeneğim yoktu. Bugün antrenör olarak hata yapma şansım yoktu. Ayhan, Linderoth gibi oyuncularım olsaydı, oyuncu seçimlerinde hata yapabilirdim. Bugün Lincoln olsaydı memnun olabilirdim'' dedi.

-''YENİLGİYİ HAZMETMEM LAZIM''-

Basın mensuplarının, ilk yenilgilerini aldıklarını ve UEFA Kupası'nda da şanslarının azaldığını hatırlatması üzerine Alman çalıştırıcı, ''Bana maçlardan sonra hep galibiyet ile ilgili soruyordunuz. Bugün de mağlubiyeti hazmetmem gerekiyor'' diye karşılık verdi.

Halen bir puanla lider olduklarını vurgulayan Feldkamp, şöyle konuştu: ''Bunu da unutmamak gerekir. Ben takımıma şunu söyledim; Önümüzdeki devre aynı zamanda, aynı puan durumda iki rakip karşı karşıya gelirse, bunu arzu ederim. Aslında normali bu. Geçen sene gibi değil, galiba o zaman 14 puan fark vardı. Sezon başlamadan önce bana (15. maçtan sonra 1 puan önde olacaksınız) deselerdi, memnun olurdum. Bu bizim çalışarak elde ettiğimiz bir başarıdır, gurur duyuyoruz.''

Feldkamp, hakem üçlüsünün çok iyi olduğunu belirtirken, buna 4. hakemin de dahil olduğunu söyledi.

-ALTERNATİF LAZIM-

Feldkamp, ocak ayında takımda bazı oyuncuların alternatifi için transfer yapabileceklerini kaydetti.

Ocak ayı için Linderoth gibi bir oyuncunun alternatifi olması için görüşmeler yapacaklarını anlatan Feldkamp, 5 santraforunun olduğunu, ancak arkada eksiklerinin bulunduğunu dile getirdi.

Sabri'yi, çabuk ve ileriye hızlı çıkabildiği için Mehmet Topal'a tercih ettiğini belirten Feldkamp, Serkan'ın da ilk yarıda istediklerini yaptığını kaydetti.

Galatasaray, Sivasspor ile 16. haftada yapacağı maçın hazırlıklarına yarın sabah basına kapalı olarak gerçekleştireceği idman ile başlayacak.

AA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2007 Pazar 00:05:19
Güncelleme :9 Aralık 2007 Pazar 10:13:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?