19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Fenerbahçe'ye doping kontrolü

UEFA’nın görevlendirdiği iki doktor, Fenerbahçe’nin dün yaptığı antrenman öncesi Samandıra Kamp Merkezi’ne sürpriz bir şekilde gelerek, doping kontrolü amacıyla futbolculardan idrar numunesi aldı.

 

Sarı-lacivertli takımın kadrosunda yer alan futbolcular arasından kurayla belirlenen 10 oyuncu, UEFA doktorlarına idrar örneği verdi. Kulüp doktoru Piyer Arzuman, FB TV’ye yaptığı açıklamada, bu kontrollerin rutin olduğunu vurgulayarak, "Doktorlar tabiri caizse tesisleri basarak, kura sonucu 10 oyuncudan örnek alıyor. Bizim için sürpriz oldu. Ancak bu kontroller daha önce de yapılmıştı. Normal prosedür yerine getiriliyor" dedi.

Doktorların, grup maçları sırasında da İstanbul’a gelerek aynı uygulamayı yaptığını ifade eden Dr. Arzuman, "Bu sezon ikinci defa gelmiş oldular. Bu kontrollerden kimsenin haberi olmuyor. Şampiyonlar Ligi’nde her iki maçtan birinde doping kontrolü oluyor. Bu anlamda rutin bir uygulama yapılıyor. Futbolculardan alınan örnekler iki gruba ayrılıyor. İlk numunede doping ile ilgili şüphe oluştuğunda ikinci numune açılıyor" diye konuştu.

...
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2008 Cumartesi 01:56:36
Güncelleme :9 Şubat 2008 Cumartesi 13:28:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?