19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Fenerli kadınlar Saracoğlu'na aktı

Fenerbahçe ile Manisaspor'un karşı karşıya geldiği mücadelede sarı-lacivertlilerin cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocukların stada alındığı maçta beklenmedik gelişmeler yaşandı.Tamamı kadın ve çocuklardan oluşan tribünlerde bir ara küfürler yükseldi. Bütün tribünler "İ..e Trabzon olamazsın şampiyon" diye hep bir ağızdan tezahürat yapmaya başladı. Yaklaşık 1 dakika süren küfürlü tezahüratın ardından sarı-lacivertli taraftarlar tekrar normal tempo tutmaya devam etti.

Önceki haber

TFF'nin yeni uygulamasıyla Fenerbahçe - Manisaspor maçında tribünlerde sadece kadınlar ve çocuklar olacak. Fenerbahçeli kadınlar bugün tribünlerdeki yerlerini alacaklar.

TFF'nin yeni kararıyla seyircisiz maçlara sadece kadın ve çocukların alınması kararının ardından Fenerbahçeli kadınlar bugün saat 20.00'deki Fenerbahçe - Manisaspor maçında akın etmeye başladılar. Sosyal medya üzerinden de "haydikızlarmaca" sloganıyla örgütlenen kadınlar biletlerini Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki Fenerium mağazasından alıyorlar.

Basılı tüm biletler tükendi, yenileri geliyor

Fenerbahçe kulübü de interner sitesinden yaptığı açıklamada "basılan tüm biletlerin tükendiğini, yenilerinin basıldığını" açıkladı. Resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

"Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Fenerbahçemiz ile Manisaspor arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda bu akşam oynanacak maça taraftarlarımız büyük ilgi gösterdi.

TFF’nin aldığı son karar gereği sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların ücretsiz izleyebileceği maçın biletleri, bugün saat 10.00’dan itibaren Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki Fenerium mağazaları ile Suadiye Fenerium mağazasından dağıtılmaya başlandı. Sabahın erken saatlerinde itibaren mağazalar önünde kuyruklar oluşturan taraftarlar, kısa sürede basılı biletleri tüketti. Stat yetkilileri yeni biletlerin basılmakta olduğunu, basım işleminin gün içinde tamamlanacağını ve yine aynı Fenerium mağazaları ile stat önündeki Biletix gişesinden yeni bilet dağıtımının süreceğini bildirdi."

 

...
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2011 Salı 18:28:42
Güncelleme :20 Eylül 2011 Salı 21:35:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?