18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Fenomen ilk soruda elenince...

Ekranların ilgiyle izlenen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Twitter fenomeni Mustafa Misir hem ekranda hem de Twitter'da rezil oldu.

Kim Milyoner Olmak İster'de kendisinden önceki yarışmacıya 'özürlü' diye hakaret eden Mustafa Misir ilk soruda elendi. Yarışma öncesinde Kenan Işık'a "Beni Twitter'da bir çok ünlü ve yüz binlerce kişi takip ediyor" diyen Misir, fenomen olduğu mecrada alaya alındı.

DOKUZ AYIN ÇARŞAMBASI GELMEDİ

'Birçok işin aynı anda yapılmasıyla oluşan sıkışık durum' ifade edilirken, dokuz ayın hangi gününün bir araya gelmesinden bahsedilir? sorusuna "pazartesi" yanıtını veren Misir, Atv'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması tarihinde ilk soruda elenen bir kaç yarışmacıdan oldu.

'ÖRNEK KIZ FATMA'YA HAKARET ETTİ

Misir'in Twitter'dan "özürlü" diyerek hakaret ettiği kendisinden önceki yarışmacı Fatma B. Aymaz ise 30 bin TL kazandı. Aymaz, hayat hikayesiyle hem Kenan Işık'ın hem de seyircilerin takdirini kazandı. Baba ve dedesini Kars Valisi'ne şikayet ederek ikna edip okuyan Fatma B. Aymaz daha sonra Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirip Amerika'da İngilizce eğitimi aldığını ve okutulmayan kızlara örnek gösterildiğini söyledi.

HAKARET ETTİ

Mustafa Misir, Fatma B. Aymaz için 'Kim Milyoner Olmak İster'deki Fatma'yı özürlü kontenjanından almışlar yarışmaya bunu anladım' sözlerini yazdı.

TWİTTER'DA "ALAY" OLDU

Mustafa Misir yarışmadan elenince Twitter'da kısa sürede etiket olmayı da başardı. Bir çok kullanıcı Mustafa Misir'in ekranda hava atmasına dikkat çeken paylaşımlarda yaptı.

İşte o twitlerden bazıları:

"kim milyoner olmak istere katılrsın.100bin takipçm var der hava atarsın.İlk soruda afallar elenirsin.bide ağdanağ die saçmalarsn."

"Kim milyoner olmak isterde ilk soruda elenen mustafa misirin 100bin olan takipci sayisi 40bine düşmüş :) "

"Mustafa Misir: Ünlüler bile beni takip ediyor. Yüzbin takipçim var! Cevap A. İyi günler."

"100 bin takipçim var dedi Bütün ünlüler takip ediyo dedi Böbürlendi Kenan Işık sordu İlk soruda elendi Mustafa Misir Tebrikler"

"Kim Milyoner Olmak Ister? yarışmasının kekosu,twitterın tırt fenomeni Mustafa Misir çıkmaz ayın son "pazartesi"sine kadar gülücez sana"

"adım mustafa misir. Trabzonluyum Twitter da 100.000 takipcim var havamı basarım ama ilk soruda elenebilirim"

"mustafa misir'in Twitter hesabindaki takipci sayisinin durumu nedir?hakkaten bu bos seyi merak ediorum"

"Mustafa Misir Fenomen değilse de artık olmuştur.."

"Mustafa Misir kazandigi para ile bi kac bin takipci daha almayi" dusunuyordu...

...
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2012 Salı 14:26:11
Güncelleme :18 Aralık 2012 Salı 14:32:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mahir IP: 95.70.162.xxx Tarih : 18.12.2012 17:15:13

bu adamı kim takip ediyor anlaşılır gibi değil..nesle bak,kültüre bak..