19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

'Filenin Sultanı'nı yıkan sır

Türk voleybolunun yıldızı Neslihan Demir, büyük bir dramla karşı karşıya. Romanya maçından sonra bir adam karşısına çıkıp ‘Ben senin babanım’ deyince Filenin Sultanı, şoke oldu.

Türk voleybolunun yıldızı Neslihan Demir’in başarı öyküsünün ardında bir aile dramının olduğu ortaya çıktı. Üstelik bu dramı Neslihan bir süre önce evlerine gelen bir adamın ‘Ben senin babanım’ demesiyle öğrendi. Filenin Sultanı, o gün, yıllarca öz ailesi bildiği Mustafa-Fatma Demir çiftinin aslında dayısıyla yengesi olduğu gerçeğiyle şoke oldu.

Annesi onu doğururken yaşamını yitirmişti. Öz babası olan Kazım Kurutepe de Neslihan gibi sporcuydu. Ankaragücü’nde futbol oynarken sakatlanmıştı. Sakatlık süresince alkol ve kumar yakasına yapışınca spor hayatına noktayı koyup Eskişehir’e yerleşen Kurutepe, komşu kızı Neriman ile evlendi. Bir markette çalışmaya başlayan Kazım Kurutepe, eşinin hamile kalmasıyla hayata daha da bağlandı. Bir düzen kurmaya çalışıyordu ki eşi, kızlarının doğumunda hayatını kaybetti. Kazım Kurutepe, bu ikinci darbeyle alkole geri dündü. Toparlanana kadar küçük kızı Neslihan’ı dayısıyla eşine, Mustafa ve Fatma Demir çiftine emanet etti. Neslihan, okula başladığında soyadı sorun olunca dayısı Mustafa Demir, babasını arayıp küçük kızı nüfuslarına geçireceklerini söyledi. Kazım Kurutepe bunu da kabul etti. Geri gelip kızını alma düşüncesi, hapse düşüp 9 yıl kalmasıyla değişti. Neslihan Demir, gerçek babası gelip kendini tanıtana kadar yıllarca gerçeği bilmedi.

KONUŞMAYACAĞIM

Ancak Neslihan yıllar sonra geçmişten gelen babasını bugünkü hayatına kabul etmedi. O, yıllarca Mustafa Demir’i baba bilmişti, şimdiden sonra da öyle bilecekti. Gerçek babasını geldiği yere, geçmişe uğurlayan Neslihan, Hürriyet’e bu konuda hiçbir şey konuşmayacağını söyledi.

Neslihan Demir’in annesi Fatma Demir de ‘Ailece bir karar aldık. Yorum yapmayacağız’ dedi. Fatma Demir şunları söyledi:

‘Bu haber bizi ailece çok üzdü. Kızım Neslihan bunalıma girdi. Olan Neslihanıma oldu. Kızım yıkıldı. Ağır bir sakatlık geçirmişti. Tam kendisini toparlarken bu haber onu yıktı. Öyle ya da böyle olayla ilgili kesinlikle tek laf söylemeyeceğiz. Neslihan’ı medya işlemek istiyorsa başarıyla işlesinler. Biz onun anne ve babası olarak kızımızın başarısı için kenetlendik. Şimdi bu haber sonrası yaşadığı deprasyonu üzerimizden atmak için çaba harcıyoruz.’
İSTANBUL - ESKİŞEHİR
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2004 Pazartesi 16:15:48
Güncelleme :4 Ekim 2004 Pazartesi 16:24:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?