20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Fransa bu sözleri konuşuyor

Fransa Devlet Başkanı Nicolas Sarkozy, Paris'teki tarım fuarında bir ziyaretçiyle hırlaştı. Devlet Başkanı ile ziyaretçi arasındaki ağız dalaşı internete düşünce bol "müşteri" buluyor.

Hadise, dün sabah meydana geldi. Bazı internet sitelerinde dün akşamdan beri yayınlanan 45 saniyelik görüntüde, maiyetiyle fuara gelen Sarkozy, gülücükler dağıtarak çevresindeki insanların elini sıkarken, gözlüklü bir adam tarafından tersleniyor.

Adam, elini uzatan Sarkozy'ye, "Yoo, dokunma bana..." diye tepki gösteriyor. Sarkozy de, "Çek arabanı öyleyse!" diye çıkışınca, "Beni kirletiyorsun" cevabını alıyor. Bunun üzerine Sarkozy, "Çek arabanı dingil..." diye çıkışıyor.

Cumhurbaşkanlığı, internette bol bol tıklanan görüntüyle ilgili yorum yapmadı.

Sarkozy, geçen Kasımda da Brötanya bölgesinde mazot fiyatlarını protesto eden genç bir balıkçıyla ağız kavgasına girmiş, hakaretler yine havada uçuşmuştu.

AA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2008 Pazar 12:47:38
Güncelleme :24 Şubat 2008 Pazar 13:02:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oviraptor IP: 88.245.59.xxx Tarih : 25.02.2008 00:09:10

para babalarının büyük yahudi şirketlerin tekellerin zorlaması ile tükenen ve tüketilen dünya halklarının başlarına getirilen kukla liderlerin ve bu liderlerin sloganlarının hedefi hep emekçi ve köylü halk sloganlar ise aynı " ananıda al git , çek arabanı dingil ,türk işçilerinin avrupada yeri çekip gitsinler " haketmedikleri makama gelen bu liderler o makam ve görevi sadece işgal ederler ...... oysa ben bir lider biliyorum köylüyü çifçiyi dinleyen onun arasına karışan dinlemesini oturmasını kalkmasını yönetmesini bilen "köylü milletin efendisidir " diyerek köylünün ve emekçinin yanında olduğunu her fırsatta gösteren bir lider tabi bu lider MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'TEN başkası değil