18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Futbol dünyası şokta!

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Mersin İdman Yurdu'nun başarılı defans oyuncusu Mustafa Aydın'ın, İzmir'deki maçını izlemek için gelen nişanlısı Müge Bayrak ile maç sonrası çıktığı gezinti feci kazayla son buldu.

Urla'ya bir arkadaşlarını bıraktıktan sonra İzmir'e dönüşe geçen Aydın'ın yönetimindeki otomobil kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Başarılı futbolcunun ağır yaralandığı kazada, manken olan nişanlısı hayatını kaybetti.

Kaza, 03.00 sıralarında Narlıdere İstihkam Okulu'nun önünde meydana geldi. İzmir Alsancak Stadı'nda oynanan ve golsüz beraberlikle sonuçlanan Karşıyaka-Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının ardından başarılı defans oyuncusu Mustafa Aydın (24), hemşirelik okulu mezunu olan ancak mankenlik yaptığı öğrenilen nişanlısı 21 yaşındaki Müge Bayrak ile buluştu. İstanbul'dan İzmir'e maçını izlemek için gelen nişanlısı ile buluşan Mustafa Aydın, Alsancak'ta bir kafeteryada oturan takım arkadaşı Fatih Egedik ve eşinin yanına gitti.

URLA'YA GİTTİLER

İddiaya göre, İzmirli olan Fatih Egedik'in babasına ait 35 HE 088 plakalı otomobili alan Mustafa Aydın, nişanlısıyla birlikte gezintiye çıktı. Bir süre İzmir'de dolaştığı belirtilen Aydın daha sonra nişanlısının bir arkadaşını Urla'daki evine bıraktı.

AĞACA ÇARPTI

Urla dönüşü yağış nedeniyle kaygan yolda direksiyon hakimiyetini kaybettiği belirtilen Mustafa Aydın, yol kenarında bulunan ağaca çarptı. Kazada, ağır yaralanan Aydın ile nişanlısı, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Müge Bayrak ölürken, Aydın'ın durumunun ciddi olduğu, tedavisinin sürdüğü bildirildi.

İZİN ALARAK AYRILMIŞ

Üzücü haberi aldıktan sonra Dokuz Eylül Hastanesi'ne gelen Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, "Mustafa Aydın, maçtan sonra hocasından izin alarak otelden ayrılmış. Çok üzücü bir kaza. Mersin İdman Yurdu camiası olarak yastayız. Doktorlar gereken müdahaleyi yapıyor" dedi. Mustafa Aydın'nın alkol kullanmadığını belirten Başkan Kahramanlar, "Kazanın yağıştan meydana geldiğini tahmin ediyoruz" dedi.

DURUMU CİDDİ

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınan Mustafa Aydın'ın yüz, omuz ve kaburgalarında kırıklar bulunduğu, bu kırıkların akciğer ve karaciğere zarar verdiği, beyninde travma oluştuğu, bilinci kapalı halde yoğun bakımda olduğu belirtildi.

KAPTAN KEREM GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Kaza haberini aldıktan hemen sonra hastaneye geldiklerini belirten Mersin İdman Yurdu'nun kaptanı kaleci Kerem İnan ise gözyaşlarını hakim olamadı. İnan, "Mustafa nişanlısıyla birlikte gece arkadaşlarıyla buluşmuş. Daha sonra dolaşmaya çıkmışlar ve yanlarında bulunan arkadaşlarını Urla'ya bırakmaya gitmişler. Fatih Egedik Urla'ya kadar otomobili kullanmak istemiş. Ancak Mustafa (Biz gideriz) diyerek Fatih'in gelmesine gerek olmadığını söylemiş. Dönüşte de kaza olmuş. Gencecik bir insan öldü" diye konuştu.

CENAZESİ İSTANBUL'A GÖTÜRÜLECEK

Kazada hayatını kaybeden Müge Bayrak'ın cenazesi İstanbul'a götürüleceği öğrenildi. Ailesi İstanbul'da bulunan Bayrak'ın İstanbul'da defnedileceği bildirildi.

...
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2010 Salı 09:33:27
Güncelleme :28 Eylül 2010 Salı 09:42:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?