18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Futbolcudan şok eden davranış

Belediye Bingölsporlu Ender Akaoğlu, ısınırken soyunma odasına gitmeye üşendi ve tuvalet ihtiyacını 4 bin taraftar önünde duvar dibinde giderdi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Belediye Bingölsporlu Ender Akaoğlu maçın 66. dakikasında kendi kalecisinin bulunduğu kale direğinin arkasındaki duvarda ihtiyacını giderdi. 25 yaşındaki futbolcu, maçın 66. dakikasında kale direği yanında ısındığı sırada aniden arkadaşlarının yanından ayrılarak kale akasındaki duvarın kenarına geldi. 4 bin bayan, erkek ve çocuk taraftarın meraklı bakışları altında duvarı dibine çömelerek ihtiyacını giderdi.

Soyunma odasına gitmek yerine saha kenarına tuvaletini yapmayı tercih eden Ender Akaoğlu'nun bu davranışı ise birçok Nazilli Belediyesporlu taraftarın tepkisini çekti.

Lehmann'da aynısını yapmıştı

Sahalarda ender görülen bu olay akıllara bir dönem gündeme oturan Jens Lehmann'ı getirdi. Alman kaleci 2009 Aralık ayında bir Şampiyonlar Ligi maçı sırasında oyunun durmasını bekleyememiş ve mücadele sırasında reklam panolarının kenarına giderek tuvaletini yapmıştı.
 

...
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2012 Pazar 19:14:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?