17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Galatasaray 3 golle güldü

Spor Toto Süper Lig'de 10. haftanın açılış maçında Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

11. dakikada Galatasaray, ilk atağında golü buldu. Sarı-kırmızılı takımda, defanstan uzun oynanan topu Umut kafa ile Burak'a indirirken, bu oyuncu ceza alanına girerek kaleci ile karşı karşıya kaldı.

Burak, müsait durumda şut çekmek yerine pasını daha uygun durumdaki Umut'a çıkarttı ve bu oyuncuya da topu ağlara göndermek kaldı: 0-1.

43. dakikada Galatasaray farkı 2'ye çıkarttı. Selçuk'un ara pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Burak, oldukça sert bir vuruş yaptı. Kaleciden dönen topu takip eden Selçuk, meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi: 0-2.
Kalan dakikalarda önemli bir pozisyon olmadı ve Galatasaray, soyunma odasına 2-0 önde gitti.

62. dakikada ceza alanı içinde topla buluşan Burak, penaltı noktası üzerindeki Umut'a pasını aktardı. Bu oyuncunun etkisiz vuruşu yandan auta çıktı.

68. dakikada Galatasaray farkı yeniden 2'ye çıkarttı.
Emre Çolak'ın sol kanattan sert ortasını kafa ile uzaklaştırmak isteyen Zayatte'nin ters vuruşunda, top İstanbul Büyükşehir Belediyespor ağlarına gitti: 1-3.
Galatasaray karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. 

AA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2012 Cuma 22:00:44
Güncelleme :2 Kasım 2012 Cuma 22:25:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?