19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Galatasaray'a üç kötü haber

Galatasaray'da kötü haberler sürüyor. Linderoth sezonu kapadı. Lincoln ve Ayhan da iki hafta daha yok.

Galatasaray'ın İsveçli yıldızı Tobias Linderoth'ın Amerika'da yapılan kontrollerinde cerrahi müdahele gerektiği teşhisi konuldu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre; Linderoth'a dün ABD'de gerçekleştirilen konsültasyonun, İstanbul ve İsveç'te konulan teşhisle uyumlu sonuçlanması üzerine, artroskopik yaklaşımla cerrahi müdahale planlanmıştır. Bugün yapılacak artroskopik müdahale sonucu, sporcunun probleminin durumu; ABD, İsveç ve Türkiye'de yürütülmesi planlanan tedavi süreci ve sahaya dönüş takvimi netleşecektir.

Kulüpten yapılan açıklamada Linderoth'un tedavi süresi ve sonucunda futbola ne zaman döneceği konusunda kesin bir açıklama yapılmazken, İsveçli yıldızın sezonun ikinci yarısında forma giymesinin mucizelere bağlı olduğu ve URO 2008'de İsveç Milli Takımı'nın formasını giymesinin güç olduğu ortaya çıktı.

ÖN LİBERO TRANSFERİ KESİNLEŞTİ

Amerika'dan gelen haber sonrasında Linderoth'a operasyon yapılmasının kesinleşmesi üzerine Galatasaray Yönetimi, İsveçli oyuncunun yerine mutlaka yeni bir ön libero transferinin gerçekleşmesi için kolları sıvadı. Şu anda Almanya'da bulunan yönetici Haldun Üstünel, ön libero transferi için girişimlerini sürdürüyor.

LINCOLN 2 HAFTA DAHA YOK

Açıklamada Brezilyalı yıldız Lincoln'ün tedavisinin sürdüğü belirtilirken, "Cassio de Souza Soares Lincoln Brezilya'dan dönen sporcumuzun muayenesi ve incelenen tetkikleri sonucunda iyileşme sürecinin devam ettiği, aynı bölgede yeni yaralanmalara ve sakatlığın nüksüne zemin hazırlamamak amacıyla iki hafta süre ile rehabilitasyon ve rekondisyon çalışmalarının özel bir program dahilinde yürütülmesinin uygun olacağına karar verilmiştir" denildi.

AYHAN DA 10 GÜN YOK

Galatasaray'daki kötü haberler bunlarla kalmadı. Sezonun ilk yarısını uzun süre Lincoln ve Linderoth ile birlikte sakat geçiren Ayhan'ın tam olarak iyileşmediği ve 10 gün süre ile tedavisinin süreceği belirtildi. Böylece Ayhan da takımının Rizespor deplasmanı, Fortis Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği OFTAŞ ve yine Süper Lig'in 19. haftasınhda Bursaspor maçlarında forma giyemeyeceği ortaya çıktı.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2008 Salı 21:19:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?