30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Galatasaray'da flaş gelişme!

Galatasaray Spor Kulübü'nün Yönetim Kurulu toplantısından görev değişikliği çıktı!

Başkan Adnan Polat'ın istifa çağrısına rağmen yönetim kurulundan ayrılmayacağını açıklayan Mehmet Helvacı, ikinci başkanlık görevinden alındı.

Mehmet Helvacı'nın yerine Işın Çelebi ikinci başkan olarak belirlendi. Ali Haşhaş da Genel Sektererlik görevine getirildi.

HELVACI'DAN TEHDİT GİBİ AÇIKLAMA

Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında basına açıklama yapan Mehmet Helvacı, "Bundan sonra Galatasaray'la ilgili daha rahat konuşacağım" şeklinde bir açıklama yaparak adeta önümüzdeki günlerde yaşanacakların sinyalini verdi!

Helvacı şunları söyledi:

"Güzel bir toplantı oldu. Başkanla birbirimize söyleyeceğimiz şeyler vardı, onları söyledik. Gayet sakin bir toplantı oldu. Daha sonra başkan yeni bir görev dağıtımı yaptı. Benim artık bu görevde olmamı istemediğini söyledi. Oylaması daha yapılmadı gerçi ama bundan sonra ikinci başkan olmayacağım. Verilen imzalara da bakacağız. Bir takım sıkıntılar omuzlarımdan kalktı. Artık daha rahat konuşabileceğim bazı şeyleri. Galatasaray'la ilgili daha rahat sohbet etme imkanı bulacağım."

Öte yandan Mehmet Helvacı, ilerleyen günlerde geçen hafta Adnan Polat'ın düzenlediği basın toplantısına cevaben bir açıklama yapacağını da belirtti.

POLAT KONUŞMADI

Başkan Adnan Polat ise yönetim kurulu toplantısı çıkışında gazetecilere konuşmadı.

Sadece "sakin bir toplantı oldu" demekle yetinen Polat, "Gerekli açıklamayı internetten yapacağız" dedi.

 

...
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2011 Salı 19:42:32
Güncelleme :25 Ocak 2011 Salı 19:59:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kilisli IP: 85.110.174.xxx Tarih : 25.01.2011 20:21:08

BU GÜNE KADAR KONUŞMADIGIN KABAHAT DEMEK Kİ GERÇEK BİR GALATASARAY LI DEİLMİŞSİN SENİN İÇİN HERŞEY MENFAATLER DORULTUSUYMUŞŞ