18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Gamze'den kötü haber

Londra'da 53 kişinin yaşamını yitirdiği saldırılarda kaybolan Türk öğrenci Gamze Günoral'ın öldüğü ailesine resmen bildirildi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da geçen perşembe günü meydana gelen patlamalar sırasında kaybolan 25 yaşındaki Türk öğrenci Gamze Günoral'ın öldüğü ailesine resmen bildirildi.

Gamze Günoral'ın ailesinin verdiği bilgiye göre, polis yetkilileri dün aileyle temasa geçerek, kızlarının cesedinin bulunduğunu iletti.

Naaşın henüz kendilerine teslim edilmediğini belirten aile, savcının gerekli incelemelerin tamamlanmasından sonra vereceği izinle kızlarının naaşını teslim almayı umduklarını kaydetti.

Aile, polisten ilk haberin iki gün önce geldiğini, bu haberde Gamze'nin King's Cross istasyonundaki patlama sırasında Picadilly Line treninin altında kalan çantasının bulunduğunun kendilerine bildirildiğini açıkladı.

Ailenin yakınları, adli tabip ve savcının bombalı saldırılarda ölenlerin kimlik tespitlerinin ardından, ölüm nedenleriyle ilgili resmi soruşturmaya yarın başlayacağını, bu süreçte ailenin adli tıp ya da savcılığa gitmesinin ve herhangi bir tanıklıkta bulunmasının beklenmediğini bildirdi.

Bu arada Gamze'nin annesi, teyzesi ve diğer yakınlarının ölüm haberinin ardından doktor kontrolüne alındıkları ve Londra Metropolitan Polis Teşkilatı'nın aile danışmanlık biriminden görevlilerin kendilerine yardımcı olduğu belirtildi.

AA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2005 Cuma 00:54:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?